Anmälningsavgift?
Anmälningsavgiften är samma för både elit, individuell, stridspar och lag. Detta är datumen som gäller för 2018’s tävling

495kr 25 Augusti – 31 September

595kr 1 Oktober 31 December

695kr 1 Januari – 7 juli

795 kr 8 Juli – 21 Juli RACEDAY !

 

För företag som anmäler mer än 15 personer ber vi er kontakta oss på info@berzerk.se

Anmälning via faktura?
Fullt möjligt som företag. Kontakta oss, minimum i Ert lag är två personer.

Villkor för anmälan/köp?
Anmälan är bindande och betalas inte tillbaka bortsett från inställt evenemang. Mer info om detta finner ni under Regler och allmänna riktlinjer för evenemanget.

Starttid och startgrupp?
Du väljer själv starttid som individuell, stridspar, eller lag. Det finns 30 startplatser i varje startgrupp. När dessa är slut så lägger vi INTE till fler i denna startgrupp. Starterna går med 5 minuters intervall. Är Ni ett företag med många i samma lag 15-50 pers. Maila gärna in till oss på info@berzerk.se så löser vi detta åt er.

Starta tillsammans i par eller i lag?
Klart Ni skall starta i samma startgrupp. Var noga med stavningen på ert lagnamn i anmälan så det stämmer överens med både stora och små bokstäver. Bestäm starttid tillsammans, anmäl er gärna samma dag.

Ålder?
Lägsta ålder är 14 år för att deltaga, med målsmans underskrift och ansvar Annars gäller 18 år.

Sista anmälan?
***OBS*** Det är inte säkert att vi kommer ha anmälan på plats 2017-07-21. Vi kommer se om detta är möjligt de sista veckorna innan start.  Säkra din anmälan genom att anmäla Er tidigt. Om vi kommer ha anmälan på plats så du hamnar automatiskt i sista startgruppen. Eventuellt tillkommer en extra avgift för efteranmälan. Info om detta kommer närmare evenemangets start.

Egen risk och/eller försäkring?
Allt deltagande i Berzerk och dess kringarrangemang sker på egen risk. Berzerk (Red Serpent AB) ersätter ej kostnader i samband med skador, förlorad utrustning eller trasig utrustning. Deltagare kommer inte vara försäkrade av Berzerk (Red Serpent AB). Vill ni däremot teckna en försäkring finns flera aktörer på marknaden som tillhandahåller just detta.

Kan inte delta pga sjukdom, skada eller andra orsaker?
Ingen återbetalning görs av Berzerk (Red Serpent AB) Har du tecknat försäkring så vänder du dig till ditt försäkringsbolag. Vi kan inte svara på försäkringsbolagens regler eller förordningar.

Kan jag ge bort biljetten till någon annan?
Du är bunden till ditt köp oavsett om du deltar eller inte. Men Ja du kan göra namnbyte, maila oss på info@berzerk.se så löser vi detta till er. Dock senast 2 veckor innan evenemanget.

Får jag nummerlapp och bekräftelse hemskickat till min adress?
Nej, däremot får du ett bekräftelsemejl av EST:Mika timing som håller i anmälningstjänsten. Detta mail och ID tar Ni med när ni hämtar ut startkuvertet som innehåller nummerlapp, chip, kardborre och nålar för att fästa nummerlappen.

robert-hulden-berzerk

Mina personuppgifter?
För att vi och EST:Mika timing skall kunna bearbeta ditt deltagande i loppet så behöver vi de uppgifter som Ni skriver in under anmälan. Vi kommer inte sälja/lämna ut information till en tredje part.

När startar jag/vi?
Den startgruppen du anmäler dig till. Tiden kommer även stå i ditt bekräftelsemejl du får när du anmält dig.

berzerk-3

Hittar inte/har inte fått mail från EST:Mika timing.
Kolla skräpposten först, sen kontakta EST:Mika timing.

Var hämtar jag ut mina startkuvert?
Du hämtar ut dem samma dag senast en timme innan din startgrupp startar, på sundstorget mitt emot Dunkers kulturhus i Helsingborg. Det kommer finnas stora skyltar som informerar om detta.Vi kommer även ha uthämtning av nummerlappar fredagen den 21e innan loppet. * Fredagen den 21 juli från klockan 17:00 – 20:00 kan ni som vill hämta ut era nummerlappar och chip tidigare. Hos vår samarbetspartner i foajén på Comfort Hotel Nouveau, Gasverksgatan 11, 252 25 Helsingborg.

Hur tränad måste jag/vårt lag eller min stridspartner vara?
Banan 2018 kommer vara mellan 7.5km – 8km med ca 30-40 hinder, naturliga som uppbyggda av varierande svårighetsgrad. Vi alla har olika förutsättningar och mål. Vårt mål är att se till att alla får en ordentlig utmaning oavsett om du springer, går eller kryper i mål. Ni kommer klara det, det är viljan som sätter gränserna inte vi.

Har ni presentkort, kan jag anmälda någon annan?
Du kan anmäla någon annan om Ni har tillåtelse till det. Tyvärr har vi inget presentkort än så länge.

Vart kan jag parkera? Hur tar jag mig till start?
Tips är att åka kollektivt, från knutpunkten är det gångavstånd till start och mål. Bor du i staden, cykla och ställ cykeln uppe vid Kärnan där målgången är. För dig som reser det finns gott om parkeringsplatser i staden. Parkera antingen på sundstorget i garaget precis intill startområdet. eller ställ bilen vid målgången uppe på Nicolaiskolan. Observera att där finns inte hur många parkeringsplatser som helst.

Ombyte och klädesförslag?
Det kommer finnas begränsad tillgång till detta. Så kom gärna ombytt dressed for success. Löparskor med terrängsula, funktionskläder eller ringbrynja. Utklädd till superhjälte eller som superskurk. Dock ej naken. Självfallet bestämmer ni själva vilka kläder ni använder för eventet.

Vattenstationer?
Kommer finnas tre stycken under sträckan. 3km/ 5km och 8km i målgången

Får man pris?
Bortsett från äran så kommer alla deltagare få en medalj. Vad för nytt pris/utmaning vi hittar på inför 2018 kommer ni få skåda under tidens gång.

Vad händer om jag skadar mig?
Vi kommer ha både sjukvårdare och funktionärer längs hela banan, som kommer hjälpa dig.

Om jag inte klarar ett hinder, vad händer då?
Du har hur många försök som helst vid ett hinder. Vid de flesta hinder kommer där finnas en straffrunda, armhävningar eller annan bestraffning om du inte klarar hindret. Detta för att ingen skall fuska sig fram genom att tjäna tid på att strunta i hindret. Däremot kan du alltid be dina lagkamrater eller andra deltagare om hjälp för att ta dig genom.

straffrunda-dack-berzerk

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara