Black Flame Run

Berzerk presenterar stolt Black Flame Run.
Spring för barnens framtid… Kunskap räddar liv.

fb-cover1

Det är mörkt… Dina andetag är häftiga i den kalla decemberluften. Hjärtat rusar snabbare och snabbare medans du tar dig upp för Kärnantrappornas 135 trappsteg med motståndaren hack i häl. Du ser tornet där facklorna hägrar. Hinner du placera din fackla före motståndaren?

Anta utmaningen där du och din lagkamrat lördagen den 17 december springer för barns rätt att gå i skolan i krigsdrabbade länder.

Deltagaravgiften på 50 kronor PER PERSON (du kan bidra med mer) går oavkortat till årets insamling för musikhjälpen.
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946
——
Black Flame Run går ut på att man tillsammans i par ska ta sig upp för kärnantrapporna i Helsingborg med en brinnande fackla. För att sätta den i respektive torn.

För att sedan springa nedför trapporna igen och byta av med sin partner som skall hämta facklan. Snabbast lag som fått med facklan på den ca 300 m långa sträckan, (upp och nedför )till startpunkten vinner.
—–
Det är en rolig utmaning med manuell tidtagning. Inte blodigt allvar, vi använder facklan för att lysa upp vägen för varandra och glömda konflikter i världen.

Deltagaravgift kan betalas på två sätt Bankgiro och Swish

50 kr PER PERSON skickas in till Berzerk Bankgiro 516-3332 *SKRIV ERT/ERA NAMN + LAGNAMN i meddelandefältet.

50 kr PER PERSON skickas in via Swish till nr 1233454857 (Red Serpent AB) *SKRIV ERT/ERA NAMN + LAGNAMN i meddelandefältet.

***MAILA gärna Sarah@berzerk.se om inte ni kan fylla i uppgiftera på er bank/Swish***

All kontakt sker via Facebook eventets hemsida. Likaså startlistor och dylikt presenteras här den 16e december.
Vill ni nå oss så kontakta oss här eller via sarah@berzerk.se

Efter/under loppet kan ni umgås med er lagkamrater och nyfunna vänner medans ni njuter av glögg och pepparkakor som vi bjuder på i sann julanda.