Anmälningsavgift?
Anmälningsavgiften är samma för både elit, individuell, stridspar och lag. Detta är datumen som gäller för 2018’s tävling

495kr 25 Augusti – 31 September

595kr 1 Oktober 31 December

695kr 1 Januari – 7 juli

795 kr 8 Juli – 21 Juli RACEDAY !

 

För företag som anmäler mer än 15 personer ber vi er kontakta oss på info@berzerk.se

Anmälning via faktura?
Fullt möjligt som företag. Kontakta oss, minimum i Ert lag är två personer.

Villkor för anmälan/köp?
Anmälan är bindande och betalas inte tillbaka bortsett från inställt evenemang. Mer info om detta finner ni under Regler och allmänna riktlinjer för evenemanget.

Starttid och startgrupp?
Du väljer själv starttid som individuell, stridspar, eller lag. Det finns 30 startplatser i varje startgrupp. När dessa är slut så lägger vi INTE till fler i denna startgrupp. Starterna går med 5 minuters intervall. Är Ni ett företag med många i samma lag 15-50 pers. Maila gärna in till oss på info@berzerk.se så löser vi detta åt er.

Hur ser banan ut ?

Ca 9 km 40 hinder 2018, För hinder se gärna Hinder för information om banan se gärna Om banan

Vart startar jag, vilken adress skalla jag befinna mig på, är målet i annat område?

Du startar vid Dunkers kulturhus Kungsgatan 11, 252 21 Helsingborg. Mål Kärnan Slottshagsgatan, 250 07

Starta tillsammans i par eller i lag?
Klart Ni skall starta i samma startgrupp. Var noga med stavningen på ert lagnamn i anmälan så det stämmer överens med både stora och små bokstäver. Bestäm starttid tillsammans, anmäl er gärna samma dag.

Ålder?
Lägsta ålder är upp till vårdnadshavare att bestämma. Men minimum 7 år för att deltaga, med målsmans underskrift och ansvar.  Annars gäller 16 år. Skriv ett mail till oss där ni beskriver att ni ansvarar för minderårig på info@berzerk.se

Sista anmälan?
***OBS*** Det är inte säkert att vi kommer ha anmälan på plats 2017-07-21. Vi kommer se om detta är möjligt de sista veckorna innan start.  Säkra din anmälan genom att anmäla Er tidigt. Om vi kommer ha anmälan på plats så du hamnar automatiskt i sista startgruppen. Eventuellt tillkommer en extra avgift för efteranmälan. Info om detta kommer närmare evenemangets start.

Egen risk och/eller försäkring?
Allt deltagande i Berzerk och dess kringarrangemang sker på egen risk. Berzerk (Red Serpent AB) ersätter ej kostnader i samband med skador, förlorad utrustning eller trasig utrustning. Deltagare kommer inte vara försäkrade av Berzerk (Red Serpent AB). Vill ni däremot teckna en försäkring finns flera aktörer på marknaden som tillhandahåller just detta.

Kan inte delta pga sjukdom, skada eller andra orsaker?
Ingen återbetalning görs av Berzerk (Red Serpent AB) Har du tecknat försäkring så vänder du dig till ditt försäkringsbolag. Vi kan inte svara på försäkringsbolagens regler eller förordningar.

Kan jag ge bort biljetten till någon annan?
Du är bunden till ditt köp oavsett om du deltar eller inte. Men Ja du kan göra namnbyte, maila oss på info@berzerk.se så löser vi detta till er. Dock senast 2 veckor innan evenemanget.

Får jag nummerlapp och bekräftelse hemskickat till min adress?
Nej, däremot får du ett bekräftelsemejl av EST:Mika timing som håller i anmälningstjänsten. Detta mail och ID tar Ni med när ni hämtar ut startkuvertet som innehåller nummerlapp, chip, samt armband *nyhet för 2018*

robert-hulden-berzerk

Mina personuppgifter?
För att vi och EST:Mika timing skall kunna bearbeta ditt deltagande i loppet så behöver vi de uppgifter som Ni skriver in under anmälan. Vi kommer inte sälja/lämna ut information till en tredje part.

När startar jag/vi?
Den startgruppen du anmäler dig till. Tiden kommer även stå i ditt bekräftelsemejl du får när du anmält dig. Du kan hitta din startplats här http://berzerk.r.mikatiming.de/2018/

berzerk-3

Hittar inte/har inte fått mail från EST:Mika timing.
Kolla skräpposten först, sen kontakta EST:Mika timing.

Var hämtar jag ut mina startkuvert?
Du hämtar ut dem samma dag senast 30 min innan din startgrupp startar, på sundstorget mitt emot Dunkers kulturhus – Kungsgatan 11, 252 21 Helsingborg. Det kommer finnas ett stort 3x6m täklt för incheck som informerar om detta. Vi kommer även ha uthämtning av nummerlappar fredagen den 20e innan loppet mellan 17.00-20.00 på Hotell comfort Nouveau Gasverksgatan 11, 252 25 Helsingborg

Hur tränad måste jag/vårt lag eller min stridspartner vara?
Banan 2018 kommer vara mellan ca 9km med ca 30-40 hinder, naturliga som uppbyggda av varierande svårighetsgrad. Vi alla har olika förutsättningar och mål. Vårt mål är att se till att alla får en ordentlig utmaning oavsett om du springer, går eller kryper i mål. Ni kommer klara det, det är viljan som sätter gränserna inte vi.

Har ni presentkort, kan jag anmälda någon annan?
Du kan anmäla någon annan om Ni har tillåtelse till det. Tyvärr har vi inget presentkort än så länge.

Vart kan jag parkera? Hur tar jag mig till start?
Tips är att åka kollektivt, från knutpunkten är det gångavstånd till start och mål. Bor du i staden, cykla och ställ cykeln uppe vid Kärnan där målgången är. För dig som reser det finns gott om parkeringsplatser i staden. Parkera antingen på sundstorget i garaget precis intill startområdet “15 kr timmen”. Eller ställ bilen vid målgången uppe på Nicolaiskolan. Observera att där finns inte hur många parkeringsplatser som helst.

Ombyte och klädesförslag?
Det kommer finnas begränsad tillgång till detta. Så kom gärna ombytt dressed for success. Löparskor med terrängsula, funktionskläder eller ringbrynja. Utklädd till superhjälte eller som superskurk. Dock ej naken. Självfallet bestämmer ni själva vilka kläder ni använder för eventet. Dunkers kulturhus har över 400 skåp i källaren där ni kan låsa in era värdesaker. Pant 10kr som ni får tillbaka när ni hämtar era grejor.

Duschar?

Vi tillhandahåller inga dushar. Dock finns det mängder av kallvattenduschar på gröningen längst med strandremsan i Helsingborg närma havet.

Vattenstationer?
Kommer finnas tre stycken under sträckan. 3km/ 5km och 8km i målgången

Får man pris?
Bortsett från äran så kommer alla deltagare få en medalj. Vad för nytt pris/utmaning vi hittar på inför 2018 kommer ni få skåda under tidens gång.

Vad händer om jag skadar mig?
Vi kommer ha både sjukvårdare och funktionärer längs hela banan, som kommer hjälpa dig.

Om jag inte klarar ett hinder, vad händer då?
Du har hur många försök som helst vid ett hinder. Vid de flesta hinder kommer där finnas en straffrunda, armhävningar eller annan bestraffning om du inte klarar hindret. Detta för att ingen skall “fuska” sig fram genom att tjäna tid på att strunta i hindret. Däremot kan du alltid be dina lagkamrater eller andra deltagare om hjälp för att ta dig genom.

straffrunda-dack-berzerk

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara