Anmälningsavgift?

Vi har earlybird på alla våra race första månaden därefter en prisstege ju närmare loppet vi kommer desto dyrare blir startbiljetten.

För företag/ föreningar som anmäler mer än 15 personer och vill ha en egen startgrupp ber vi er kontakta oss på info@berzerk.se

Anmälningsportal?

Vår anmälningsportal är www.worldofraces.com som ni anmäler er igenom

Anmälning via faktura?
Fullt möjligt som företag. Kontakta oss, minimum i Ert lag är två personer.

Villkor för anmälan/köp?
Anmälan är bindande och betalas inte tillbaka bortsett från inställt evenemang. Mer info om detta finner ni under Regler och allmänna riktlinjer för evenemanget. Detta gäller även om Covid-19 stoppar våra race. Då flyttar vi framåt i kalendern, era biljetter brinner ej inne.

Starttid och startgrupp?
Du väljer själv starttid som individuell, stridspar, eller lag. Det finns 30-40 startplatser i varje startgrupp. När dessa är slut så lägger vi INTE till fler i denna startgrupp. Starterna går med 5 minuters intervall. Är Ni ett företag med många i samma lag 15-50 pers. Maila gärna in till oss på info@berzerk.se så löser vi detta åt er.

Starta tillsammans i par eller i lag?
Klart Ni skall starta i samma startgrupp. Var noga med stavningen på ert lagnamn i anmälan så det stämmer överens med både stora och små bokstäver. Bestäm starttid tillsammans, anmäl er gärna samma dag.

Ålder?
Lägsta ålder är upp till vårdnadshavare att bestämma. Men minimum 7 år för att deltaga, med målsmans underskrift och ansvar.  Annars gäller 15 år. Skriv ett mail till oss där ni beskriver att ni ansvarar för minderårig på info@berzerk.se

Sista anmälan?
***OBS*** Det är inte säkert att vi kommer ha anmälan på plats. Vi kommer se om detta är möjligt de sista veckorna innan start.  Säkra din anmälan genom att anmäla Er tidigt. Om vi kommer ha anmälan på plats så du hamnar automatiskt i sista startgruppen. Eventuellt tillkommer en extra avgift för efteranmälan.

Egen risk och/eller försäkring?
Allt deltagande i Berzerk och dess kringarrangemang sker på egen risk. Berzerk (Red Serpent AB) ersätter ej kostnader i samband med skador, förlorad utrustning eller trasig utrustning. Deltagare kommer inte vara försäkrade av Berzerk (Red Serpent AB). Vill ni däremot teckna en försäkring finns flera aktörer på marknaden som tillhandahåller just detta.

Kan inte delta pga sjukdom, skada eller andra orsaker?
Ingen återbetalning görs av Berzerk (Red Serpent AB) Har du tecknat försäkring så vänder du dig till ditt försäkringsbolag. Vi kan inte svara på försäkringsbolagens regler eller förordningar.

Kan jag ge bort biljetten till någon annan?
Du är bunden till ditt köp oavsett om du deltar eller inte. Men Ja du kan göra namnbyte, och ge bort din biljett genom att logga in på worldofraces.com och under din profil ge bort biljett/ ändra namn.

Får jag nummerlapp och bekräftelse hemskickat till min adress?
Nej, 

 

robert-hulden-berzerk

Mina personuppgifter?
För att vår tidtagning samt anmälningsportal skall kunna bearbeta ditt deltagande i loppet så behöver vi de uppgifter som Ni skriver in under anmälan. Vi kommer inte sälja/lämna ut information till en tredje part.

När startar jag/vi?

Genom att logga in på worldofraces.com så finner du din starttid.

berzerk-3

Hittar inte/har inte fått mail från worldofraces
Kolla skräpposten först, annars logga in på worldofraces.com kolla under din profil. Är du anmäld så syns du i startlistan eller under din profil.

Var hämtar jag ut mina startkuvert?
Du hämtar ut dem samma dag senast 30 min innan din startgrupp startar i incheckningstältet.

Har ni bagdrop eller kan jag lägga mina kläder hos Er?

Nej vi har ingen bagdrop. Tips är att lägga grejorna i bilen. Eller i källaren Dunkers kulturhus – Kungsgatan 11, 252 21 Helsingborg. på som öppnar 10.00 en femma eller kod finns för skåp. I landskrona och Össjö finns inte den möjligheten

Vart finns toalett
Det finns toaletter i källaren på Dunkers kulturhus samt på torget framför. I målet kommer där också finnas toaletter som Berzerk har satt ut.

Hur tränad måste jag/vårt lag eller min stridspartner vara?
Våra sträckor är ofta mellan 8-9km med ca 30-40 hinder, naturliga som uppbyggda av varierande svårighetsgrad. Vi alla har olika förutsättningar och mål. Vårt mål är att se till att alla får en ordentlig utmaning oavsett om du springer, går eller kryper i mål. Ni kommer klara det, det är viljan som sätter gränserna inte vi.

Har ni presentkort, kan jag anmälda någon annan?
Du kan anmäla någon annan om Ni har tillåtelse till det. Ni kan köpa en biljett i gåva till någon annan via oss kontakta oss på info@berzerk.se eller köp en via worldofraces.com

Vart kan jag parkera? Hur tar jag mig till start?
Tips är att åka kollektivt. Vi går ut veckan innan via sociala medier vart parkering lättast finns, elle rom vi hanterar det. Observera att där finns inte hur många parkeringsplatser som helst.

Ombyte och klädesförslag?
Det kommer finnas begränsad tillgång till detta. Så kom gärna ombytt dressed for success. Löparskor med terrängsula, funktionskläder eller ringbrynja. Utklädd till superhjälte eller som superskurk. Dock ej naken. Självfallet bestämmer ni själva vilka kläder ni använder för eventet.

Duschar?

Vi tillhandahåller inga dushar. Dock finns det mängder av kallvattenduschar på gröningen (3M3M+GC Helsingborg) längst med strandremsan i Helsingborg närma havet.

Vattenstationer?
Oftast kommer det finnas tre stycken under sträckan. 3km/ 5km och i målgången

Får man pris?
Bortsett från äran så kommer alla deltagare få en medalj.

Vad händer om jag skadar mig?
Vi kommer ha både sjukvårdare och funktionärer längs hela banan, som kommer hjälpa dig.

Om jag inte klarar ett hinder, vad händer då?
Du har hur många försök som helst vid ett hinder. Vid de flesta hinder kommer där finnas en straffrunda, armhävningar eller annan bestraffning om du inte klarar hindret. Detta för att ingen skall ”fuska” sig fram genom att tjäna tid på att strunta i hindret. Däremot kan du alltid be dina lagkamrater eller andra deltagare om hjälp för att ta dig genom.

straffrunda-dack-berzerk

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara