Vem är grundaren bakom denna galenskap?

André Mollestam

André Mollestam

André Mollestam är initiativtagare till Berzerk. Jag är intresserad av Historia och hårdrock, valde namnet Berzerk då bärsärkarna under fornnordisk tid var stridskämpar som svurit trohet till Oden och enligt sägen; i kamp fick vilddjurstemperament. Jag springer själv (i kilt) hinderbana på elitnivå. Tävlade i Nordiska mästerskapen 2015 och med lätt rustning kom in på plats 31/5000. Deltog även i säsong 2 av TV programmet Ninja Warrior kanal 5 som sänds i början av 2016.

Sprang Göteborgsvarvet 2014 med 7.5kg läderrustning på 1.50.14

Nästa år springer jag Göteborgsvarvet i full romersk rustning. Min brinnande passion och kreativitet för både träning och hinderbana bär upp drömmen att skapa Helsingborgs galnaste men roligaste, fysiska evenemang. Inte bara för mig själv utan för att inspirera andra att anta utmaningar och ge allt.

E-post: info@berzerk.se

 

 

 

 

Fredrik Olsson

Fredrik Olsson

Fredrik Olsson, född -79. Med gedigen träningsbakgrund samt aktivt liv i det militära bland är Fredrik idag en glad väktare och träningsgruppledare. Med positivitet, glädje, peppning och en stor portion humor tar han sig an alla utmaningar som dyker upp!

På Berzerk 2016 kommer Fredrik med likasinnade tokar att finnas på plats med ett bootcamp-inspirerat område där 4-5 hinder ska klaras av innan ni försöker ta er vidare mot målgången. För de hinder Fredrik och hans gäng ska bygga upp och ansvara för behöver man lika mycket hjärna och sinnesnärvaro som muskler och uthållighet, ifall man ska ta sig över, under och igenom med god fart.E-post: fredrik@berzerk.se

VI SES PÅ BERZERK!

Spara