Varmt välkommen till Mudwolf 2019-03-23 andra utgåvan

Mudwolf är ett lopp för hela familjen där man väljer springa ett eller upp till hela åtta varv på Väla Motocrossbana som är ca 2.2 km med tuffa leriga backar. Det kommer vara möjligt att springa med sina barn och ungdomar under loppet. Vi kommer ha medaljer till alla klasser.

ANMÄLAN

Nytt för 2019 är anmälningssystemet Muddest som ger oss en intressantare resultatbild med statistik, digital medalj med mera att spara och visa för andra. Självklart kommer deltagaren även belönas med våra särpräglade trämedaljer med ny design 2019 vid målgång.

Dessutom kan du även lägga till fler medlemmar i ditt lag, som också varit grymt efterfrågat. Likaså kan du som förälder lätt administrera ditt barns konto där.

Anmälningskuverten går sedan att hämta ut dagen på eventet.

Man kan springa i både lag och individuellt.

Mudwolf – Ett varv ca 2.2km kl 11.00 145kr

Mudwolf – Två varv ca 4.4 km kl 11.15 195kr

Mudwolf – Fem varv ca 11 km kl 11:30 295kr

Mudwolf – SLITVARGEN- åtta varv (ca 17.6 km kl 11.00 395 kr – specialmedalj om man slutför

Där kommer finnas mat och dryck till försäljning, toaletter och ombytesmöjligheter.

Regel nummer ett: HA SKITSKOJ ! Lera är kul, löpning är roligt, att göra det tillsammans är ännu bättre! Mudwolf är en individuell eller lagtävling, som man springer för att ha roligt och inte ta sig själv på så stort allvar. Vi kommer ta tid via en tävlingsapp och deltagaren kommer få startnummer som de bär med sig synligt under loppet.

Detta blir andra utgåvan av Mudwolf, där terrängen är dina hinder. Såklart kommer vi utöka vattenstationerna och ha vattenspridare på under hela loppet inför andra året, så ni blir riktigt leriga.

We who love our mud salute you !