30 hinder, 8km och 3 historiska epoker

30 hinder, 8km och 3 historiska epoker … Det är precis vad Berzerk kommer leverera i år. Vi teamet bakom Berzerk ser det som en ynnest att få jobba med en sådan best vi håller på att skapa hinderbanevärlden. Ett unikum helt enkelt, en upplevelse som vi vill ge varje deltagare att erfara, men även publik som kommer för att se löparna ta sig över all hinder.

Att alltid blicka mot hinder som inte finns på andra banor, utan producera mestadels av dem själv, att få skapa historia om historia. Det är en utmanande börda att ha på sina axlar. Men vad är livet om inte en utmaning?

Vi har nu bestämt vilka nya hinder vi skall ha inför 2017. Dessa kommer börja visas på våra sociala medier nästa månad. Det enda som inte är helt bestämt än, som krävs diverse tillstånd för är beredskapstiden.

En tid som inte känns alltför avlägsen som det ser ut i världsläget i år. Förra veckan begav vi oss ut till beredskapsmuseet och skådade potentialen över laddningsgranater, stridsvagnar och annat resolut materiel.

***

Inom kort kommer vi även dra igång hinderbana träningen med både Meihem och Filborna Arena. Vi tjuvstartade med 3 olika nivåer, nybörjare, avancerade och DooM. Varav den sista som fått projektnamnet DooM är ett ruskigt utmanande träningshelvete baserat på Dantes 9 nivåer av inferno, mixat med hinderbana.

Vissa av våra hinder kommer bli bra mycket klurigare i år, kräva lite mer för att ta sig förbi. Tanken är att vi skall vara på plats innan och gå igenom teknik och se till att ni kommer fixa detta utan problem när väl loppet går av stapeln.

Andra glada nyheter är att nästan dubbla antalet anmält sig till Berzerk 2017-07-22. Startplatserna går snabbare än förra året, och vi känner att det var helt rätt att satsa på 3 st TEAM baserade hinder i år, vårt historiska tema, samt utöka med 8 st hinder.

Så väl mött inför loppet. Evenemang kommer delas på facebook och våra sociala medier.

www.berzerk.se/anmalan

www.facebook.com/berzerk.ocr

www.instagram.com/berzerk_ocr