Berzerk Covid 19 Edition?

God dag hjältar från vargflocken. *Extremt viktig information gällande Berzerk OCR i Helsingborg den 18e juli*

Det har säkert inte gått någon obemärkt förbi att lopp och andra evenemang har fått ställas in med kort varsel. Förra året och 2020 har vi satsat oerhörda resurser på att skapa ett fantastiskt 5 års jubileum med deltagarrekord nya tidsepoker, och framförallt nya hinder för er att erövra tillsammans. Även två stora OCR race planerades i Landskrona samt Helsingborg. Tillsammans över 600 deltagare redan anmälda.

Som det ser ut just nu så förbjuds vi att arrangera sammankomster med över 50 deltagare. Därför vill vi gärna förtälja att Teamet bakom Berzerk jobbar på en alternativ plan:

Berzerk “Covid 19 edition” Vilket kortfattat innebär att flytta Berzerk V edition till 2021 och ersätta loppet med samma antal kilometer på en varvbana som i sin tur innebär fler tillfällen att ta sig igenom riggar och hinder.

Det som det innebär är att dela upp Berzerk OCR i flertalet evenemang 18-19 juli med max 40 personer vardera, med två timmars tidsspann emellan. Det ger alla deltagare att springa en alternativ sträcka med samma hinder som Berzerk var tänkt att göras 30-35 hinder. Men upplåtningen kommer ske på privat mark, och kommer delas upp på varv vilket innebär en tuffare bana, och modern historia istället för Helsingborgs historia.

På detta sättet kan vi arrangera loppet samma datum, dock ändra grundkonceptet från Helsingborgs historia till “nutidshistoria”Vi vet att detta ändrar förutsättningarna för ALLA involverade, men vi tycker det är bättre att skapa något under de förutsättningar vi har än bara ge upp, för det finns inte i vårt lexikon. Det kommer ges möjlighet till att vilja flytta sin biljett till 2021 ELLER att antaga en speciell utmaning och springa ett av våra Covid 19 edition den 18e juli på privat mark. För tillfället jobbar vi med Jacob Ekelund att designa fram en ny medalj (det ni ser nu är utkastet) och att Raw Cut Studio skall hinna ta fram dessa i tid. Likaså så håller vi kontakten med alla leverantörer att skapa racet.

Just nu söker vi er deltagares uppfattning, för vi vill inte gå in i hardcore mode med maximal tidspress planera ihop ett race om INGEN vill kriga. Som Aragorn en gång sa: WHAT SAY YOU ?

Det kommer bli väldigt annorlunda än vad ni är vana vid, skall vi vara helt transparenta så har vi ingen aning hur det kommer bli. Men vår intention är densamma som ALLTID; Att skapa en upplevelsebaserad hinderbana baserad på historia. vad kan inte vara bättre än att antaga utmaningen i skyddsmask, taktiska läderhandskar, syrgastält med laddat sinne, spänna kevlarhjälmen och bara köra?