Berzerk IV – SOLD OUT

God morgon kamrater

Vi får just nu enormt mycket mail, samtal och förfrågningar via sociala medier om biljetter till Berzerk IV imorgon. Det är slutsålt. Vi tackar ödmjukast för ert stöd till vargkulten och dess best till bana vi skapat i år.

– Vår standard har alltid varit ett visst antal startplatser, vi vill vara ett exklusivt annorlunda race. De mest beslutsamma skaffar en biljett tidigt, tränar, krigar, och blir privilegierade för hårt arbete.

– Alla våra medaljer är handgjorda, som så mycket annat i Berzerk, där ligger enormt mycket slit bakom att arrangera ett lopp, likaså medaljerna. Så därför kan vi inte bara trycka upp nya.

– I år kommer vi kontrollera att alla har chip innan starterna, och i mål. Inget chip i målgång – ingen medalj – såvida man inte har tappat det och kan bevisa sitt startnummer i Muddest.

Så finns det INGEN chans att springa loppet för sista sekunden löpare?
– Jo efter sista starten gått 12.10 kommer vi kunna se vilka personer som inte dykt upp / fått förhinder och inte hämtat sina startkit. Ni kommer få starta sist i vår eftertrupp. Info och eventuella startkit detta löses på plats och inte förrän sista startgruppen har gått av stapeln.

Vi ses på Henry Dunkers plats – (som inte är samma som Dunkers kulturhus – förtydligande för Er som inte bor i Helsingborg=)

Varmt välkomna till Berzerk IV upplaga, önskar hela Team Berzerk