Filborna Arena som möjliggörare

För några dagar sedan blev det klart att Helsingborgs mest aktiva gym och träningspartner Filborna Arena går in och möjliggör Berzerks uthållighetshinder “Endurance”

Det är såklart inte det enda Filborna Arena kommer göra, utan Berzerks hövding af vargkult och lupus luna kommer även köra pass inne på arenan för att träna upp villiga adepter som både är erfarna och nybörjare inom hinderbana sporten. Som det ser ut just nu innan säsongen börjar för ute träning så ligger passen vart annan Söndag med start 2017-02-05. Nästa pass i ordning är 2017-02-19. Passen är grymt utmanande oavsett nivå Deltagaren är på, och speciellt framavlade för hinderbana generellt då uthållighet är i fokus.

Vi vördar detta samarbete mycket högt och är otroligt glada att Filborna Arena både vill och kan utveckla sin anläggning samt bygger för mer OCR (hinderbana) för framtiden. Oavsett vad ni har för tränings önskningar kan Filborna Arena uppfylla dem, då de har bad, crossfit, yoga, spinn för att få dig nå dit du vill.

Summer is coming……