BERZERK OCR LANDSKRONA

SPRING LANDSKRONAS HISTORIA
FLYTTAT TILL 2024

Berzerk är Sverige’s innovativa hinderlopp som för deltagarna tillbaka till stadens förflutna tid. Ett OCR där upplevelsen står i centrum. Numera står vi även på Landskrona’s Citadell historiska mark med fler nya utmanande hinder.

Berzerk OCR – Spring Landskronas historia kommer vara ett centrerat kring citadellets spännande historia och dess omnejd.

Citadellets lät uppföras av Kristian III av Danmark år 1559. En byggnad som under 400 år varit såväl dansk som svensk. Ni deltagare kommer uppleva Sveriges stormaktstid, belägringar samt beredskapstiden. Då Landskrona var en starkt knutpunkt i skånelinjen. Ni kommer ta er genom lera, vallgravar samt unika hinder och utmaningar efter stadens historia.

Sträckan kommer utmana er löpare fysiskt med upplevelsen i centrum. Oavsett om man springer på elitnivå eller för första gången lovar vi en upplevelse utöver det vanliga. Ni kommer att kriga er igenom en 4 km upp till 20 km lång bana med ca 30 hinder per varv.

Så vänta inte med att anmäla ett av Sveriges första hinderlopp för säsongen, det här kommer att bli en upplevelse ni sent kommer att glömma!