Nyheter från Berzerk’s varglya

Nyheter från varglyan!
Sakta men säkert börjar mörkret och planeringen falla på plats inför Nightwolf 2.0. Det kommer bli spännande för både Er och oss vad som lurar i skogarna.
 
Nu har mailet ang specialtröjan för Berzerk V edition skickats iväg (denna gången verkar det kommit fram.) Vi har fått många frågor nu angående deltagare som inte haft en chans att införskaffa “Special V edition” T-shirten. Så därav så har vi lagt upp denna episka tröja på vår Muddest.com shop.
 
*Denna tröjan kommer enbart ligga uppe till 30 september 2019* Sen kommer den inte tryckas med. Den som tar chansen, att få en unik vargpäls har chans nu. (Utskick på denna tröjan är i oktober – november.
2020 tar vi steget in att minska engångsartiklar och avskaffar plastmuggarna på våra race. Så vi trycker istället upp en hållbar 25cl hopfällbar mugg som ni kan använda överallt. Vill ni hellre springa med ölstop, mjödkrus. vattenflaska, eller en camelback så kommer det också vara tillåtet självklart.
 
Likaså har våra patcher anlänt. Krigare som synts och skådats och på olika sätt promotat vargkulten kommer belönas med en Berzerk patch.
 
Vi önskar Eder alla en fin höst och vinter fullproppad med nyheter från vargens käftar.