Rabattkod och Landskrona nytt datum 3 oktober 2020

Godkväll kära vänner.

Vi hoppas att ni har det väl där ute trots rådande pandemi. Som Ni säkert befarat så drabbas alla hårt av rådande situation, oavsett om man är smittad eller ej.
Det är bortom ord hur tråkigt det är att flytta fram ett evenemang som planerats med över tusen arbetstimmar bakom, samt hundratusen kronor som investeras i nya hinder. Däremot så väljer vi precis som många andra arrangörer se att hälsan hos våra deltagare och alla involverade kommer i första hand.

Vi har beslutat att flytta loppet i Landskrona till den 3e oktober, 2020. Detta för att inte krocka med andra lopp under hösten som redan tidigare har flyttat på sig i kalendern, samt att förutsättningarna för vädret är typ samma.
Vi är fullt medvetna om att detta krockar med OCRWC i USA, men vi kan heller inte skåda in i framtiden om det ens går att flyga dit då.

Berzerk startades 2016 med 272 deltagare och minus 30,000 kr på ett privat kreditkort.
2019 satte vi rekord med nästan 650 deltagare i Helsingborg.
All vinst gick rakt till inköp av byggmaterial och skapande av nya hinder för att fullfölja vår vision; att skapa det ultimata upplevelsebaserade hinderloppet.

Vi är en liten flock på fyra slitvargar som brinner för OCR, och för att skapa något unikt inom sporten med den historiska upplevelsen i centrum. Ytterligare tio hjältar tar ledigt från jobb för att ideellt vara med och bygga upp över tolv ton stål i form av byggställningar och sätta ihop bansträckan för er alla.
Ingen i truppen är avlönad i evenemangen, men förra året hade de tur, då Hövdingen kunde bjuda på mat. I år har vi köpt in arbetshandskar. 

Detta är inte en text som handlar om att ni ska tycka synd om oss, utan vi vill istället eliminera den uppfattning om att det går att tjäna stora pengar på att bara sätta ihop ett race, för att sedan promenera därifrån med en miljon kronor på fickan.
Vi har fantastiska samarbetspartners, men vi har framförallt Er deltagare till hjälp att skapa Berzerk och tillsammans göra det till det fantastiska och innovativa lopp av ren glädje som det är.

I år 2020, SKA vi genomföra våra två race.
Vi kommer med stålfast beslutsamhet arbeta för att detta blir av, oavsett vad eventuella krav kan komma att bli från myndigheter. Vi kommer inte bryta mot några lagar förstås, men vi anpassar oss. Även om det kräver att alla måste ha handskar eller att handsprit ska finnas före och efter varje hinder för alla deltagare.
Det gäller att vara ihärdiga bröder och systrar i kampen mot detta elände.

Nu önskar vi be om er hjälp och support.
Bortsett från virusets illdåd så blöder hela evenemangsbranschen rejält. (Tro mig jag studerar till eventkoordinator/projektledare och det blir inte superkul att ta examen i juni med dessa förutsättningar.)

  

MEN!
Vi kan välja att se det som en svart korp i en kolgruva på natten, eller så väljer vi att kämpa och övervinna de hinder som ställts i vår väg. Teamet bakom Berzerk väljer så klart det senare alternativet, annars hade vi aldrig sysslat med OCR.

Vår förhoppning och uppmaning till er, både nya och gamla krigare i löparspåret;
är att anmäla er till våra event om ni kan.
Berzerk Crew kommer göra ALLT i sin väg för att genomföra arrangemangen Berzerk OCR i Helsingborg och Landskrona.

Nu är det inte tillfälle att fördunkla visionen om en upplevelse bortom det vanliga. Utan kom ihåg gemenskapen på banan, svetten i pannan, skratt och glada ansikten från publik, lagkamrater, kompisgäng och medtävlare.
Glöm inte smutsen under naglarna, skrapsår på knät och blåmärken på armarna.

Ej heller ska ni glömma känslan av att korsa mållinjen! Den unika medaljen som tynger runt halsen men som lättar hjärtat, de episka målbilderna och motivations citaten.
Men mest av allt… alla de timmar av hårt slit och pannben ni satsat på er träning inför våra och andra arrangörers lopp, de skall inte gå till spillo.

Livet i sig självt är också en hinderbana. Ge inte upp!
Därför ger vi nu ut en rabattkod värd 200 kr för våra race, vilket kommer att gälla fram till den 3e maj, 2020. Få 200 kr i rabatt på er anmälan, genom att skriva in; Fuckcorona på anmälningssidan worldofraces.com

För er som tycker att detta kan anses vara orättvist på ett eller annat sätt, och som har betalat fullpris tidigare så kan vi bara nämna att vi är EVIGT tacksamma för ert tidiga beslut att anmäla sig.

Vi hoppas också ni förstår vår situation.
Utan Er löpare och de intäkter som genereras så har vi heller inga lopp att erbjuda.

Med kärlek och framgång så slår vi tillbaka detta virus. Åter igen tack till alla deltagare som gör detta möjligt att arrangera Berzerk ni är mer än guld värda. Ta hand om er!

Fear is the mindkiller!

Eders tillgifna – Team Berzerk
André “Hövdingen” Mollestam
Fredrik “Legionären” Olsson
Johnny “Ulven” Svensson
Erika “Bluewolf” Ralfsson