Snart dags för Berzerk IV edition

Nya hinder, nya krigare som vill mäta sitt pannben på en 9km sträcka genom Helsingborgs stad. Vi ser fram emot detta året med nya utmanande hinder, nya fantastiska sponsorer och gamla som Filborna Arena, Celsius och FAST, Optimera – Klippan, Forzab Hästtrailers, Ängelholms stängsel. Alla dessa kommer ha sitt utmärkande hinder längst med banan. Oavsett om det är soldat på häst som jagar er, eller ni möter ett tufft styrkehinder eller ett tekniskt hinder så är det tack vare dessa frikostiga samarbetspartners som gör Berzerk till det som det skall vara.

Roligt ! Varierande! Innovativt och tufft.

Tillsammans skapar vi en hinderbana som inte finns någon annanstans i Sverige. med er löpare som hjälp kommer vi ha ett helt underbart evenemang om snart en månad i Helsingborgs stad.  Vi välkomnar även två nya hinder Celsius riggen som kommer vara ett avslutande tekniskt hinder. Samt Mjölnir – Hammaren av gudars kraft sponsrat av Ängelholms stängsel. Den kommer väga in på dryga 20-25 kg och bli ett särpräglat hinder som bara existerar hos oss på Berzerk såklart.

Optimeras – Wall of heroes kommer växa sig större med fler väggar och nya motiv. Samt massor av andra utmaningar kommer ni förstås möta på den dryga 9 km långa sträckningen av Berzerk IV.

Väl mött i sommar krigare / Vargflocken