SOLD OUT

Sold Out Berzerk III edition

500 löpare, 500 krigare, 500 som kommer uppleva stadens historia. Tillsammans gjorde vi det, uppnå tredje årets mål med ca 40 hinder  9km genom staden Helsingborg historia. På måndag 16 Juli stänger vi anmälan. Varför? För vi har beställt ex antal medaljer, ex armband och vill inte tumma på upplevelsen för deltagare med köer i hinder osv. Det skall flyta på, och varje år har vi ökat antalet deltagare. Vilket kräver fler funktionärer, och fler uppoffringar för upplevelsens skull.

INFO MEJL

Kommer ut till ELIT samt Motionärer under denna helgen. Informationen ni kommer får är lika denna, som står i texten under

“Radiotystnad”

Detta kommer utan tvekan bli Berzerk’s svåraste utmaning för både oss organisatörer och för Er löpare. Fler hinder, längre sträcka, mer att jobba för, mer att utmana sig med. Vi kommer börja bygga Helsingborgs historia den 16e juli, och kommer på så sätt att träda in i “radiotystnad” detta innebär vi kommer inte svara på frågor, mejl och dy Alla info skall finnas ute innan dess, via hemsidan och sociala medier, bland annat vanliga frågor 

Vi kommer INTE flytta/ändra deltagare till andra startgrupper efter den 15e juli Era startplatser/grupper finner ni här, det är ERT ansvar att hålla koll när ni anmälde er, likaså att ta med ID och anmälningspapper till vår incheckning

Incheck

Fredagen den 20/07 Fredagen innan loppet mellan 17.00-20.00 på hotell comfort Gasverksgatan 11, 252 25 Helsingborg ta med ID och anmälningspapper till vår incheckning 

Lördagen  21/07 RACE DAY Öppning startområde kl: 9.30, ta med ID och anmälningspapper till vår incheckning framför Dunkers Kulturhus.

Toaletter/ Skåp / Förvaring

Där finns toaletter på Sundstorget, där finns även toaletter samt skåp för förvaring en svensk 10 krona krävs i pant, nere i Dunkers kulturhus källare. Annars går det utmärkt att förvara sakerna i er bil om ni parkerar den i Garaget under startområdet.

Parkering

Parkera antingen på sundstorget i garaget precis intill startområdet ”15 kr timmen”. Eller ställ bilen vid målgången uppe på Nicolaiskolan. Observera att där finns inte hur många parkeringsplatser som helst.

För er som inte anmält er.

Där kommer finnas några extra platser då vi flyttar eliten till deras starttid 11.00. Men anmälan måste göras innan den stängs 16e juli. Vi vet än så länge INTE om vi kommer ha efteranmälan vid start den 21 juli.

Övriga frågor

Ber vi er titta på den uppdaterade hemsidans FAQ

I år gör vi Berzerk till den visionen vi drömde om 2016. Kavalleri, kanoner, vikingar, krutrök och hinderbana till den bästa upplevelsen någonsin.

Tack för ert förtroende och av himlen av vårt hjärta att låta oss skapa ett hinderlopp från hjärtat av Helsingborg.

Hövdingen: André Mollestam

Ulven: Johnny Svensson

Legionären: Fredrik Olsson

Alfahonan: Sarah Andersson

Dödsgudinnan och konstnären: Erika Ralfsson

Med många fler involverade föräldrar, släkt vänner, vänners vänner, föreningar, sambos, företag och alla ni deltagare som ständigt promotar och hjälper oss nå vårt mål som Sveriges säregnaste och mest unika lopp.