Succé för historisk hinderbana i Helsingborg

Så beskriver Helsingborgs Dagblad vårt lopp Berzerk som gått från dryga 272 deltagare till ca 450 löpare andra året.

https://www.hd.se/2017-07-22/succe-for-historisk-hinderbana-i-helsingborg

Med mer innovativa hinder, flertalet roliga hinder som skapade många skratt, skapade vi också den folkfesten som vi tycktes fattas förra året.

Berzerk bouncing betty

Självfallet är detta otroligt roligt att redan andra året kunna nästan dubblera antalet deltagare. Precis som deltagarna, gjorde vi precis allt för att skapa Helsingborgs historia i ett hinderlopp som numera har sin egen unika status i OCR världen. Det känns grymt kul att få skapa detta lopp, trots sena kvällar, tvivlande stunder och tuffa dagar då vi ideellt byggde upp över 5 ton stål i ett ca 30 m långt hinder, Sponsrat av Filborna Arena och Cramo.

Flyttade säkert 2 ton trähinder och placerade dem på olika ställen i staden.

Tack för allting i år, vi vill såklart tacka Punk Mahone, våra sponsorer med speciellt tack till Filborna Arena, Cramo och Hornbach som gick in och stöttade vår satsning extra mycket. Även extra tack till Muddest, Ultimate OCR, MudlifeOCR, Uppsala Survival som har hjälpt oss att bli bättre med tips, idéer och sponsringsprodukter.

Snart börjar allt bli färdigt detta året. Vi kommer snart öppna vår lilla shop med Berzerk tröjor och starta anmälningen inför 2018 med världens hårdaste Early bird erbjudande med en specialtröja…

Kom ihåg datumet 2018-07-21

 

Spara