Tack alla Nightwolves !

Nyheter om Nightwolf samt om Berzerk OCR 2019 (längre ned)

Stort tack till 117/120 anmälda deltagare till Nightwolf, ännu större tack till Tykarpsgrottan som lät oss göra premiären av succén Nightwolf. vårt första trail i Hässleholms skogar, med grottan som start och massa hemskheter kring den ca 9km långa sträckan i mörker.

Precis som ni löpare gav vi ned själ o hjärta för att skapa ett så utmanande och upplevelserikt lopp som möjligt. Vi kommer garanterat göra om det 2019. En stor artikel om detta publicerades i Kristianstadsbladet. Tyvärr betalartikel, men rolig läsning för Er deltagare och för oss arrangörer.

Andra nyheter är att vi kommer avsluta vår early bird med T-shirts den 4 November. Så se till att vara anmälda till Berzerk innan dess, då är även du som deltagare med i utlottningen av 10 Berzerk löparmössor. Tröjornas design ser ni här under, de trycks bara inför loppet och kommer inte tryckas igen.

När vi stänger anmälan till gratis T-shirts 4e november så kommer vi även gå ut med våra officiella startgrupper. 30 personer i varje startgrupp med start vart 5e minut. Detta kommer ni kunna ändra själv mycket simpelt på www.muddest.com 

Så det är bara logga in på muddest runt den fjärde november, gå in på Berzerk OCR så ser ni att vi har aktiverat att det är möjligt att ändra sin starttid.

Andra saker som vi kommer ändra på är hemsidans design under höst/vinter. Den skall bli mer levande och enklare samt försöka utöka en webshop med Berzerk’s varumärke och våra sponsorers kläder och liknande produkter.  Så det kommer bli hur grymt som helst.

Andra trevliga nyheter är följande:

Nya möten, och nya lopp planeras i varglyan, vi jobbar alltid med upplevelsen i centrum och hoppas såklart ni älskar våra galna upptåg. Vi hoppas även ni har sett vår race recap på berzerk 2018 som ligger uppe på vår facebook.

Med det tackar varghövdingen eder alla, nya som gamla veteraner och önskar alla en trevlig Halloween.