Berzerk V- edition framflyttat till 2021-07-24

Ave ! Krigare av varg och skog!

Efter mången dialog med Helsingborgs stad, polisen och kommunen har vi hittat en alternativ lösning till Berzerk OCR V-edition.
Kortfattat är vi måste flytta Berzerk V-edition till juli 2021.

Vi har funnit lite privat mark strax utanför Helsingborg där vårt mål är att organisera ett alternativt lopp. Fokus kommer att ligga på nutida historia och samtidigt kunna följa de restriktioner som Folkhälsomyndigheten har satt upp för alla arrangörer.

Detta lopp kommer att bära namnet: Berzerk Covid 19 edition.
Det kommer att bygga på det koncept vi planerat för Landskrona, vilket är en varvad bana med flera startgrupper under dagen, där varje grupp har 2 timmar på sig att springa sitt lopp.
Detta sker den 18 juli och varje gruppstart sker med max 40 personer i.
Där kommer att finnas olika sträckor/antal varv att välja på, så att man får ut mesta möjliga av loppet.

För Er kära deltagare kommer detta innebära tre val.

Val 1: Göra ett aktivt val INNAN 18 JUNI och mejla oss på info@berzerk.se namn och startgrupp för att flytta er biljett från V-edition i Helsingborg till Covid-19 edition och springa i år en alternativ Berzerk version. Er startplats kommer då försvinna från 2021 men en rabattkod på 200kr kommer ges till 2021 när ni fullföljt Covid-19 edition loppet giltig under eventhelgen.

Val 2: Flytta era biljetter till nästa år (24 juli preliminärt) Detta är ett inaktivt val då alla som inte gjort ett aktivt val innan 18e juni flyttas till 2021

Val 3: Detta gäller främst deltagare som INTE har en biljett eller helt enkelt vill flytta biljetten till 2021 och kan tänka sig springa Covid 19 edition också. Vårt alternativlopp kommer kosta 300 kr startkostnad oavsett startgrupp.

Det viktigaste vi vill få fram är att Covid 19 edition är en kompromiss där vi inte kan erbjuda exempel historiska föreningar att integrera på samma sätt som Berzerk i Helsingborg under gångna år.

Covid 19 edition kommer självklart inte tumma på kvalitén på hinder, trämedaljer eller upplevelse. Allt av det kommer finnas. Men vi vill vara transparenta och delge att loppet blir mer inramat, utan större publik, fysisk kontakt från vikingar eller att bli jagad av hästar. Covid 19 kommer främst fokusera på hinder, riggar och de 40 deltagare som springer åt gången.

Bör tilläggas att vi helhjärtat kommer ge Covid 19 edition lika mycket kärlek som våra andra evenemang genom åren. Vi hoppas på att få se er på startfältet. Anmälan öppnar 2020-06-10 Varma hälsningar från vargflocken och Team Berzerk