** Viktig info inför lördag**

Slaget närmar sig, var vänlig läs noggrant detta meddelande för att undvika frågor och telefonsamtal till Berzerk’s ledning då vi är ute och bygger stadens historia.

Vi kommer INTE ha tid att svara på alla frågor, det är deltagarnas ansvar att ta reda på starttid, startplats och övrig information som vad man skall ha på sig och dylikt,

Inga ändringar görs denna veckan.

 

  • STARTTID För att hitta er starttid så besöker ni denna länk, Det står även på ert anmälningsbevis som ni fått när ni signerat upp för eventet.

http://berzerk.r.mikatiming.de/2017/?pid=startlist_list

 

* FÖR FRÅGOR läs här
* INFO om start och mål samt information om banan läs här
* ANMÄLNINGSBEVIS

Era anmälningsbevis från EST Mika Timing är de ni fått i ert mail NÄR ni anmälde Er. Dessa tillsammans med ID behöver ni när ni hämtar ut era startplatser.

Har ni inte det så går det bra med ID, men för att underlätta för allihopa ta gärna med anmälningsbeviset.

—-

HÄMTA UT STARTKUVERT – tidtagning och nummerlapp

Detta kan göras dagen innan 21/7 17.00-20.00 hos Hotel Comfort Nouveau. Gasverksgatan 11, 252 25 Helsingborg – Ta med startbevis och ID.

 

Har ni ingen möjlighet att hämta ut startbevis dagen innan så kommer det såklart finnas möjlighet att hämta ut nummerlapparna i startområdet framför Dunkers kulturhus senast en timme innan er starttid. Startområdet öppnar 9.40

Se start karta för check in


Första start (elit) går av stapeln 11.00 lördagen den 22 juli 2017 i Helsingborg, framför entrén vid Dunkers Kulturhus. Kungsgatan 11, 252 21 Helsingborg Sedan går starterna med 5 minuters mellanrum. Sista start 12.00

—–

PARKERING och BAGDROP

Parkering görs lättast i Sundsgaraget precis under starten. Lås gärna in era icke löparkläder och värdesaker i bilen. Tänk på att de gräver upp hela staden för tillfället, så där är mycket trafik och förseningar, så var ute i mycket god tid.

BAGDROP

Ta med så lite ni kan, vi kommer inte kunna ha era grejor hos oss på ett säkert sätt, vi kan ta emot dem i checkin men ansvarar inte för era värdesaker. Vi hänvisar till Dunkers kulturhus källare (ligger precis vid starten) som har förvaringsskåp. – kräver en 5a eller 10kr för skåphyra.

TOALETTER

Kommer finnas en hel del toaletter på både start, Dessa finns också uppmärkta på kartan. Samt målområde. Även toaletter finns runt om banan