VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE LOPPET 28E MARS I LANDSKRONA

Goder dag krigare i vargflocken. Det skarpa beslutet från riksdagen angående Coronaviruset Covid-19 att stoppa alla sammankomster med mer än 500 personer i Sverige har knappast gått någon förbi. I Danmark har de precis sänkt gränsen till 100 personer per offentlig tillställning. Det är bara en tidsfråga innan detta sker i Sverige också.

Vår vargflock av slitvargar, funktionärer, sponsorer och andra anslutna till loppet har in i det sista försökt att genomföra Landskrona den 28 mars. Men både riksdagsbeslut, masshysteri samt många utbrott av viruset har gjort att vi har fått flytta loppet i Landskrona till höst. Vi väljer att följa Folkhälsomyndigheten och regeringens beslut och tar på så sätt vårt ansvar genom att flytta fram datumet till hösten.

Just nu för vi en frekvent dialog med Landskrona kommun om nytt datum. Preliminärt datum är 19e september eller 3e oktober.

*Detta kan komma ändras, vårt mål är att inte krocka med andra lopp i vår omnejd*

Vi vill både säkra hälsan för våra löpare, publik, funktionärer och övrig personal genom detta beslut och hoppas Ni deltagare förstår varför vi flyttar loppet till höst.
Vi kommer självfallet följa utvecklingen angående Coronavirusets framfart. Just nu så gäller detta Berzerk OCR i Landskrona 28e mars, INTE Berzerk OCR 18 juli i Helsingborg. Då det är för tidigt samt omöjligt att framställa utvecklingen då.

Så åter igen är loppet i Landskrona är INTE INSTÄLLT utan flyttat till annat datum.

Era registreringar och startgrupper kommer automatiskt flyttas till det nya datumet.

Vi vet såklart att detta kommer drabba Er deltagare på något sätt, vi kan bara nämna att vi är hemskt ledsna att behöva flytta datumet. Mängder av arbete och timmar, promotion, ekonomi och ideell hjälp har nu fått flyttas fram till senare tillfälle. Vi önskar er en trevlig vår trots förutsättningarna.

Bästa hälsningar Team Berzerk

https://www.dn.se/…/regeringen-stoppar-sammankomster-med-f…/