Träning inför Berzerk

Vad som behövs inför ett Berzerk är en vilja att ta dig igenom olika svårigheter som både livet och sträckan erbjuder. För att träna detta så skall ni besöka Filborna Arena 10.15 på söndagar då André “Achilles” Mollestam – Berzerks hövding håller i sina tuffa Terminator träningspass i Crossfit boxen. De är baserade för uthållighet, styrka och kondition för både elit och motionär för framförallt hinderlopp.

*Vi jobbar för att få en permanent Hinderanläggning att träna inför OCR lopp i Helsingborg*

Meihem Troops

Meihem Troops ett multisport lag med stark passion för utmaning! Laget är en förlängning av träningsformen Meihem Workout, en utomhusbaserad funktionell träning som bygger på glädje, gemenskap och är fri från prestationskrav. Vår filosofi är stark, den är nära hjärtat och det syns på alla våra Troopers när vi är med och springer våra lopp.

Vi tävlar med varandra, aldrig mot varandra och alla är välkomna till laget oavsett nivå. Vi deltar tillsammans i olika lag (falanger) inom laget, med anpassade nivåer och lagnamn! Som medlem i Meihem Troops är du en del av vår familj och får tillgång till rabatter på lopp, kläder och träning via våra samarbetspartners. Vårt fäste är i Helsingborg och vårt första lopp tillsammans var Toughest Köpenhamn 2013, då var vi 40 deltagare. 2019 skall vi tillsammans kriga igenom Berzerk med ett närma samarbete kommer vi vara förbereda och hungriga att anta utmaningen.

Vi har varit som mest 115 deltagare på samma lopp och vår starka positiva energi syns alltid mycket! Vår målsättning är att utmana oss tillsammans med glädjen och energin i fokus. Alla ska kunna få uppleva känslan av att klara av sitt första lopp!
Välkommen till Meihem Troops

 

meihem-troops-2016 Meihem-Workout