vanliga frågor

Vi har earlybird på alla våra race första månaden därefter en prisstege ju närmare loppet vi kommer desto dyrare blir startbiljetten.

För företag/ föreningar som anmäler mer än 15 personer och vill ha en egen startgrupp ber vi er kontakta oss på info@berzerk.se eller läs mer under fliken företag.

Vår anmälningsportal är www.worldofraces.com som ni anmäler er igenom

Fullt möjligt som företag. Kontakta oss, minimum i Ert lag är två personer. Läs mer under fliken företag.

Anmälan är bindande och betalas inte tillbaka bortsett från inställt evenemang. Detta gäller även om Covid-19 stoppar våra race. Då flyttar vi framåt i kalendern, era biljetter brinner ej inne.

Du väljer själv starttid som individuell, stridspar, eller lag. Det finns 30-40 startplatser i varje startgrupp. När dessa är slut så lägger vi INTE till fler i denna startgrupp. Starterna går med 5 minuters intervall. Är Ni ett företag med många i samma lag 15-50 pers. Maila gärna in till oss på info@berzerk.se så löser vi detta åt er eller läs mer under fliken företag.

Klart Ni skall starta i samma startgrupp. Var noga med stavningen på ert lagnamn i anmälan så det stämmer överens med både stora och små bokstäver. Bestäm starttid tillsammans, anmäl er gärna samma dag.

***OBS*** Det är inte säkert att vi kommer ha anmälan på plats. Vi kommer se om detta är möjligt de sista veckorna innan start.  Säkra din anmälan genom att anmäla Er tidigt. Om vi kommer ha anmälan på plats så du hamnar automatiskt i sista startgruppen. Eventuellt tillkommer en extra avgift för efteranmälan.

Allt deltagande i Berzerk och dess kringarrangemang sker på egen risk. Berzerk (Red Serpent AB) ersätter ej kostnader i samband med skador, förlorad utrustning eller trasig utrustning. Deltagare kommer inte vara försäkrade av Berzerk (Red Serpent AB). Vill ni däremot teckna en försäkring finns flera aktörer på marknaden som tillhandahåller just detta.

Ingen återbetalning görs av Berzerk (Red Serpent AB) Har du tecknat försäkring så vänder du dig till ditt försäkringsbolag. Vi kan inte svara på försäkringsbolagens regler eller förordningar.

Du är bunden till ditt köp oavsett om du deltar eller inte. Men Ja du kan göra namnbyte, och ge bort din biljett genom att logga in på worldofraces.com och under din profil ge bort biljett/ ändra namn.

Nej. Allt ni behöver hämtas ut i samband med incheckning. 

För att vår tidtagning samt anmälningsportal skall kunna bearbeta ditt deltagande i loppet så behöver vi de uppgifter som Ni skriver in under anmälan. Vi kommer inte sälja/lämna ut information till en tredje part.

 

Genom att logga in på worldofraces.com så finner du din starttid.

Kolla skräpposten först, annars logga in på worldofraces.com kolla under din profil. Är du anmäld så syns du i startlistan eller under din profil.

Du hämtar ut dem samma dag senast 30 min innan din startgrupp startar i incheckningstältet.

Nej vi har ingen bagdrop. Tips är att lägga grejorna i bilen. 

Mer information angående respektive lopp kommer i ert informationsmail innan loppet. 

Information angående toaletter finns i informationsmailet som skickas ut innan loppet. I regel finns det tillgång till toalett i anslutning till loppet.

Våra sträckor är ofta mellan 8-9km med ca 30-40 hinder, naturliga som uppbyggda av varierande svårighetsgrad. Vi alla har olika förutsättningar och mål. Vårt mål är att se till att alla får en ordentlig utmaning oavsett om du springer, går eller kryper i mål. Ni kommer klara det, det är viljan som sätter gränserna inte vi.

Du kan anmäla någon annan om Ni har tillåtelse till det. Ni kan köpa en biljett i gåva till någon annan via oss kontakta oss på info@berzerk.se eller köp en via worldofraces.com

Tips är att åka kollektivt. Vi går ut veckan innan via sociala medier samt i informationsmailet vart parkering lättast finns, eller om vi hanterar det. Observera att där finns inte hur många parkeringsplatser som helst.

Det kommer finnas begränsad tillgång till detta. Så kom gärna ombytt dressed for success. Löparskor med terrängsula, funktionskläder eller ringbrynja. Utklädd till superhjälte eller som superskurk. Dock ej naken. Självfallet bestämmer ni själva vilka kläder ni använder för eventet.

Vi tillhandahåller inga dushar. Kan finnas duschmöjlighet i anslutning till loppet, mer information om det kommer att komma i ert informationsmail. 

Oftast kommer det finnas tre stycken under sträckan. 3km/ 5km och i målgången

Bortsett från äran så kommer alla deltagare få en medalj.

Vi kommer ha både sjukvårdare och funktionärer längs hela banan, som kommer hjälpa dig.

Du har hur många försök som helst vid ett hinder. Vid de flesta hinder kommer där finnas en straffrunda, armhävningar eller annan bestraffning om du inte klarar hindret. Detta för att ingen skall ”fuska” sig fram genom att tjäna tid på att strunta i hindret. Däremot kan du alltid be dina lagkamrater eller andra deltagare om hjälp för att ta dig genom.

1. Deltagare är skyldiga att ha tagit del av och förstått tävlingsreglerna. Arrangören förbehåller sig rätten att ändra i tävlingsreglerna fram till första start.

2. Åldersgräns 15 år. Det är fullt möjligt att barn/ungdomar under 15 kan och får springa Berzerk beroende på hur tränade dessa är, dock är vårt krav att målsman/ förälder tar ansvaret för barnets/ungdomens medverkan. Mailar oss med ett godkännande.

3. Allt deltagande i Berzerk och dess kringarrangemang sker på egen risk. Berzerk (Red Serpent AB) ersätter ej kostnader i samband med skador, förlorad utrustning eller trasig utrustning.

4. Tävlingsdeltagarna får ej avvika från snitslad tävlingsbana som är ut markerad. Görs detta kan det leda till att deltagaren diskvalificeras.

5. Vi förbehåller oss rätten att kunna ändra banan när som helst fram till tävlingsdagen.

6. Det är deltagarens ansvar att hålla sig nykter och skötsam och ej komma påverkad av illegala substanser. Arrangören har rätt att inte låta vederbörande starta om så är fallet.

7. Det är förbjudet att riva ner markeringar utmed banan. Om du skulle råka riva ner markeringar var god informera närmsta funktionär utmed banan.

8. Som deltagare bör du försöka dig på alla hinder minst en gång. Ifall du inte skulle klara av att passera ett hinder efter flera försök kan du få en straffrunda, löpning eller armhävningar.

9. Det kommer finnas papperskorgar utmed banan, respektera naturen och vår fina stad och släng ditt skräp i dessa papperskorgar.

10. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av anmälning till evenemang. När bokning har skett är du som kund bunden av ditt köp. Anmälan och betalning är bindande. Startavgift kommer ej att återbetalas vid icke deltagande, undantaget inställd tävling.

11. Deltagare är skyldig att, efter bästa förmåga, hjälpa medtävlande som blivit skadad, sjuk eller på annat sätt är i behov av akut hjälp.

12. Under evenemanget kommer arrangörens personal att dokumentera evenemanget med bilder och film. Genom anmälan godkänner deltagaren att arrangören kan använda bilder och filmer och ljudupptagningar i kommersiellt syfte.

13. Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in Berzerk. Då kommer deltagaravgiften att återbetalas till deltagaren. Omkostnader såsom, resor, boende etc. kommer ej att ersättas av arrangören.

14. Tidtagning sker elektroniskt med chip runt vänster fot. Deltagaren ansvarar själv för att chipet återlämnas efter målgång. Om så ej sker, kan en korrekt tid inte garanteras. Deltagaren blir ersättningsskyldig vid icke återlämnat chip. KOSTNAD FÖR EJ ÅTERLÄMNAT CHIP ÄR 250 kr

15. Målet och banan stänger tre/fyra timmar efter sista start.

16. Du ansvarar själv för att kontrollera om ett evenemang är flyttat eller inställt.

17. Force Majeure: Samt Covid-19 Vi reserverar oss för omständigheter utanför vår kontroll som exempelvis strejk, it-haveri eller väderförhållanden. Likaså krig, eller andra övermäktiga händelser som vi ej rår på. Vi flyttar våra race framåt i kalenderdatum om vår regering eller stat beslutar att vi ej får genomföra loppen pga Covid-19. Dock brinner er biljett aldrig inne, vi tar ej era pengar utan att arrangera race. Vi försöker alltid arrangera lopp med backupplaner om så krävs.

18. Det kommer bli tufft, roligt, blött och lerigt samt en go kamratskap, så klaga inte på oss om du gör din roligaste men svåraste utmaning någonsin på våra lopp.