Dagens marknadsföring ter sig annorlunda än vad den gjorde för tio år sedan. Idag räcker det inte med att företagsloggan syns enbart i en annons i tidningen, på en banner befintlig på ett räcke eller en sarg i sporthallen. Dagens marknadsföring lever och gror sig starkare än någonsin i upplevelsens centrum. Berzerk är ett sådant event där det finns stora möjligheter för ditt företag att synas både innan, under och efter detta innovativa hinderlopp som går i (och till) Helsingborgs historia.

Vi jobbar hårt för att främja sunda värderingar och etiska riktlinjer som sträcker sig från allas lika värde, till att värna om djur och natur. Vi tror och vill kämpa för en hållbar utveckling i samhället. Att samarbeta och finna en väg tillsammans höjer även värdet för Ert företag eller varumärke.

Vi är inte felfria och vår framtoning i marknadsföring kan vara tuff och rebellisk. Men vi kämpar hårt för det som vi tycker är rätt. Vi granskar alla sponsorer och samarbetspartners innan vi ingår avtal för att säkra att även de följer de sunda och etiska värderingar som vi brinner för.

Marknadsför dig som sponsor eller samarbetspartner hos Berzerk och vi hjälper ditt företag eller produkt att stå ut ur mängden. Så länge Ni tror på ett öppet hjärta och hållbara affärer så tror vi på Er.

Mejla till info@berzerk.se eller ring 0768-70 62 39 för att boka ett möte där vi skapar ett unikt sponsor eller samarbetsavtal som passar just dig eller Ert företag.

bli partner!

Vill du också bli partner? Fyll i formuläret nedan eller mejla till info@berzerk.se för att boka ett möte där vi skapar ett unikt sponsor eller samarbetsavtal som passar just dig eller Ert företag.

Celsius är ett naturligt val för alla med en aktiv livsstil. Drycken är känd bland världens sportentusiaster tack vare dess ingredienser som stimulerar både kropp och sinne till att prestera bättre. Från träningspass till att vara ute i naturen vidare till arbete och studier. När Celsius och Fast hörde av sig till Berzerk för att sponsra ett unikt hinder samt stå med energidryck och återhämtningsbars så kunde det inte bli bättre.

Tykarpsgrottan är en underjordisk kalkstensgruva med fantastiska pelarsalar och gångar. Miljön är utmärkt när man vill förflytta sig åtskilliga hundra år i tillbaka i tiden. Ljud och ljus stängs effektivt ute och för en stund kan man låta den moderna civilisationen stanna ovan jord. Sedan 2018 Har vi på Berzerk arrangerat Nightwolf nere i grottan och på dess marker i nära samarbete med Tykarpsgrottan.

Mitt bland trädkronor och grova stammar i Sandåkra, Skåne finner ni Multilevel Ziplines& Klätterpark
Här bjuder vi på extrema Ziplines, höghöjdsbanor och klätterträd för både barn och vuxna med åkturer uppåt 75km/timmen.

Under 2021 så dök det upp en möjlighet att tillsammans med Tykarpsgrottan och Multilevel att arrangera en längre sträcka på Nightwolf att vara det första trail loppet i Sverige att inkludera ziplines både under natt och dag. Tillsammans skapade vi högst troligen det mest upplevelsebaserade trailloppet i Sverige.

Optimera Klippan är en traditionell bygghandel där både proffs och konsumenter hittar alla byggvaror som behövs till byggprojektet. Som kund hos Optimera Klippan får du tillgång till kompetens, engagemang och ett brett sortiment.

December 2011 startade Kristian Klintbo en träningsblogg med namnet Meihem Workout för att dokumentera sin utomhusträning. Det var tidiga morgnar med tuff marschträning, löpning med viktvästar, armhävningar och burpees.

Meiheim workout står för vår unika uppvärmning och stridshaka inför varje lopp.

Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn genom totalt cirka 360 depåer i Skandinavien. Vi brinner för att höja servicenivån inom all uthyrningsverksamhet. Vi tror att ett omtänksamt hjärta och en äkta vilja att lyssna är rätt väg att gå.

Jacob Alexander är en frilansande grafiker baserad i Helsingborg med omnejd med flera års erfarenhet inom grafisk design. Jacob fick upp ögat för Berzerk på en entreprenörsutbildning där han träffade Berzerk’s initiativtagare André M, och blev tagen direkt av projektet. Han såg det som en chans att inte bara utöka portfolion med en stor kund utan också få utlopp för sin kärlek till grafisk design i alla dess utföranden, och sprida sina verk.

En förening som återskapar historiska slag och vikingarnas leverne. Experter på vikingarnas stridsformationer, kunskap om vikingatiden och stod i Berzerks sköldvägg uppe vid målgången vid Kärnan. På grund av Månegarms expertis i både hantering av sköldar och erfarenhet skadades ingen och hindret blev snabbt ett av de mest populära att både försöka ta sig igenom och att titta på.

Helsingborgstad är entreprenörstaden och staden för dig som vill något. De är utan tvekan bäst att tro på annorlunda idéer och stötta entreprenörer att förvekliga sin dröm. Utan stödet från Helsingborgs stad hade många goda tankar gått i stöpet.
Här finns många sevärdheter, restauranger, hotell och aktiviteter för alla.

Raw Cut Studio är företaget som har specialiserat sig på att tillverka medaljer och priser av trä.
När vi gör en medalj utgår vi från ert lopp och er vision. Hos oss finns inga standardmedaljer!
Raw Cut har under fem år gjort alla Berzerks handgjorda medaljer.