Dagens marknadsföring ter sig annorlunda än vad den gjorde för tio år sedan. Idag räcker det inte med att företagsloggan syns enbart i en annons i tidningen, på en banner befintlig på ett räcke eller en sarg i sporthallen. Dagens marknadsföring lever och gror sig starkare än någonsin i upplevelsens centrum. Berzerk är ett sådant event där det finns stora möjligheter för ditt företag att synas både innan, under och efter detta innovativa hinderlopp som går i (och till) Helsingborgs historia.

Vi jobbar hårt för att främja sunda värderingar och etiska riktlinjer som sträcker sig från allas lika värde, till att värna om djur och natur. Vi tror och vill kämpa för en hållbar utveckling i samhället. Att samarbeta och finna en väg tillsammans höjer även värdet för Ert företag eller varumärke.

Vi är inte felfria och vår framtoning i marknadsföring kan vara tuff och rebellisk. Men vi kämpar hårt för det som vi tycker är rätt. Vi granskar alla sponsorer och samarbetspartners innan vi ingår avtal för att säkra att även de följer de sunda och etiska värderingar som vi brinner för.

Marknadsför dig som sponsor eller samarbetspartner hos Berzerk och vi hjälper ditt företag eller produkt att stå ut ur mängden. Så länge Ni tror på ett öppet hjärta och hållbara affärer så tror vi på Er.

Mejla till info@berzerk.se eller ring 0768-70 62 39 för att boka ett möte där vi skapar ett unikt sponsor eller samarbetsavtal som passar just dig eller Ert företag.

_dsc1928
Helsingborg

Helsingborgs stad

Helsingborgstad är entreprenörstaden och staden för dig som vill något. De är utan tvekan bäst att tro på annorlunda idéer och stötta entreprenörer att förvekliga sin dröm. Utan stödet från Helsingborgs stad hade många goda tankar gått i stöpet. Så ta chansen och upplev Sveriges trevligaste stad 2016. Här finns många sevärdheter, restauranger, hotell och aktiviteter för alla.