Följande mail har gått ut till alla anmälda inför Berzerk OCR nästa lördag. Vi tyckte det var nödvändigt att posta även här för de som inte kollar sin mail så ofta.

Följande mail har gått ut till alla anmälda inför Berzerk OCR nästa lördag. Vi tyckte det var nödvändigt att posta även här för de som inte kollar sin mail så ofta.
 
PROMEMORIA
BERZERK OCR VI-Edition 2023-07-22
Var hälsade krigare!
Här följer information om lördagens förväntningar, förberedelser och genomförande! I bifogade filer finner ni även bilder på startområdet. Samt sträckan på Berzerk VI edition 2023.
 
Incheck fredagen 21/7
För er som har möjligheten att vill underlätta vår utdelning av startbevis så kommer Hotell V Fågelsångsgatan 1, 252 20 Helsingborg ha utdelning av startbevis mellan kl 17.00-20.00. Det är viktigt att ni ej glömmer chippet på evenemangsdagen. Utan chip runt fotleden ingen tid.
 
Eventdag 22/7
Plats: Start och målområde
Henry Dunkers plats (henry dunkers plats 1 25267 Helsingborg) observera att detta ej är Dunkers kulturhus. Henry dunkers plats ligger ca 150 meter därifrån vid Helsingborgs stadsteater.
 
Ankomst med bil
Parkering Sundsgaraget utanför Dunkers kulturhus
Ni har från parkeringen ca 150 meter till startområdet. Att tänka på med att komma med bil, där pågår flertalet vägarbeten i Helsingborgs stad och det är semestertider med flera evenemang i staden. Kom i god tid.
 
Kollektivtrafik
Både tåg, bussar samt båtar stannar vid knutpunkten (Helsingborg C) därifrån är det ca 5 minuters gångväg till startområdet.
 
Incheck & Bagdrop
Incheck och startnummers uthämtning från klockan 8.00 I incheckningstältet får ni ett tidtagningschip som ni spänner fast på vänster fotled alternativt i skosnöret på vänster fot.
I incheckningen uppger ni ert namn/ID därefter skriver ni ert startnummer med tilldelad tuschpenna på en synlig plats på din kropp. Era startnummer ser ni som inloggad på worldofraces.com
Bagdrop – Vi kommer ha ett bagdrop tält bredvid. Där ni själv skriver namn/startnummer på en tilldelad lapp, vi ansvarar ej för eventuell stöld eller skador på er egendom.
 
Start och tidschema.
Området för incheck öppnar klockan 08.00. Gemensam uppvärmning och stridspepp börjar 10.30. Detta är ett av många unikum för Berzerk där vi utför vår stridsuppvärmning gemensamt för att peppa in rätt energi i leden inför utmaningarna. Första start går klockan 10.45.Sist i detta dokument hittar ni en detaljerad startlista med tidpunkter.
 
Tidtagning
Detta sköts av C-time med chip. Varje startgrupp startar med 5 minuters mellanrum och ni passerar en eller två startmattor som kommer ge er en mellantid och sluttid för de två varven ni genomför.
 
Sträckan
För att slå Berzerk VI-Edition krävs ett varv på en 9km snitslad sträcka genom Helsingborgs historia. Varvet erbjuder varierande terräng och tuffa utmaningar för hela kroppen.
Det finns inga vattenhinder som innebär att man måste vara simkunnig, dock kommer det att finnas platser och hinder som innebär att ni blir blöta och smutsiga, Lera och gyttja är inkluderat i detta.
Funktionärer finns vid i stort sett varje hinder, och deras anvisningar ska efterföljas.
De finns där för er skull och vill inget annat än att ni ska få en fantastisk dag och upplevelse!
 
Medalj
Självklart finns vår unika handgjorda trämedalj för alla deltagare, denna förtjänas genom att genomföra ett helt varv. Berzerkerclass har om man klarar prövningen två varv genom Helsingborgs historia en specialmedalj, då man måste behålla sitt armband samt pannband.
Toalett/ombyte
Vi har inget direkt tält för just ombyte. Inhyrda toaletter finns på startområdet. Dessutom finns flertalet offentliga toaletter runt Helsingborgs stadskärna som ni finner på https://helsingborg.se/uppleva-och-gora/toaletter/
 
Dusch
På området gröningen finner ni flertalet kallduschar, men vi innehar ingen dusch i start och mål. Området är ca 400meter från starten.
 
Mat och dryck
Det kommer att finnas en foodtruck på området med försäljning av dryck, burgare samt vegetariska alternativ.
 
Vatten / Vätskestation
Medtag egen redan fylld vattenflaska är ett bra tips för väntan i start.
Det kommer att finnas 2 alternativt 3 vattenstationer längst med sträckan, en vid start/mål/varvning, samt en halvvägs ut på varvet. Den senare kommer att ha engångsmuggar tillgängliga.
Uppvärmning & samling 10.30
Inför starten kommer vi att samla ihop er för en Berzerk uppvärmning med vår egen ”stridshaka” (krigardans) i sann Berzerk-anda. Uppvärmningen leds av ingen annan än krigaren Kristian Klintbo från Meihem Workout som hållit i våra upplevelsebaserade uppvärmningar sedan starten av Berzerk OCR.
 
Tävlingsklasser Alpha Sprint / Berzerkerclass
Ett separat mejl kommer författas om tävlingsregler till Alpha Sprint Samt Berzerkerclass. Även genomgång på plats innan start. Tyvärr hade vi ej manskap till att sanktionera vårt lopp för EM/VM kval i år. Men vi kommer med denna nya sträcka och återkomsten till Helsingborg att ta emot all feedback för att lösa sanktion inför 2024. Alpha sprint startgrupp är framflyttad från 10.40 till 10.45. Ny och gällande tid för Alpha sprint är således 10.45
 
Dagschema
08.00 Incheckning och öppnande av start och mål området
10.30 Legendarisk Gemensam uppvärmning
10.45 Start Alpha sprint Tävlingsklass
10.50 Start Berzerkerclass (2 varv) Tävlingsklass
11.00 Start Berzerk startgrupp 1
11.05 Start Berzerk startgrupp 2
11.10 Start Berzerk startgrupp 3
11.15 Start Berzerk startgrupp 4 OCT Halmstad
11.20 Start Berzerk startgrupp 5
11.25 Start Berzerk startgrupp 6
11.30 Start Berzerk startgrupp 7
11.35 Start Berzerk startgrupp 8
11.40 Start Berzerk startgrupp 9
11.45 Start Berzerk startgrupp 10
11.50 Start Berzerk startgrupp 11
11.55 Start Berzerk startgrupp 12
12.00 Start Berzerk startgrupp 13
12.30- prisutdelning för Alpha sprint Tävlingsklass
13.00- prisutdelning för Berzerkerclass (2 varv) Tävlingsklass
 
Generellt
• Vår FAQ hittar du här: https://berzerk.se/faq/
• Vid eventuell köbildning på ett hinder på banan eller vid incheckningen, vänligen håll ett gott avstånd och invänta din tur.
• Ha kul, Berzerk är designat för att skapa upplevelse oavsett tävlingsklass eller motionär.
• Om du upplever dig ha symptom på sjukdom, ber vi dig vänligast att stanna hemma och inte deltaga på detta träningsevenemang. Krya på dig bästa möjliga!
• Då hela organisationen är ute och bygger och löser allehanda problem så kommer mail och sociala medier besvaranden skötas minimalt. Har du frågor ang loppet. Så besök vår hemsida och dess FAQ.
 
Efter målgång
• Köp gärna dig själv något fint i vår merchandise-shop på plats, det har du förtjänat!
• Vi har en ytterst begränsad m,erchandis ei år då antalet sena anmälningar gjorde att vi ej kunde köpa in ett lager. Men vi kommer ha en ny webshop öppnad där man kan beställa både nya kollektioner och äldre direkt hem till sig.
• Samla ihop dig själv, dina saker och eventuella samåkare. Vinka glatt hejdå till arrangörer och funktionärer,
 
Väl mött krigare!
 
Kontakt
info@berzerk.se
 

Check Out Related Posts