Berzerk OCR HELSINGBORG

22 JULI 2023

Berzerk VI Edition

Välkommen tillbaka till Berzerks OCR – den ultimata utmaningen för äkta krigare! Vi är stolta över att ha arrangerat det sjunde loppet den 22 juli 2023, och det var en oförglömlig dag fylld med adrenalinfyllda ögonblick och gemenskap.

Detta 9 km långa lopp tog våra modiga deltagare genom en variationsrik bana som sträckte sig över skog, terräng, vatten och Helsingborgs stadskärna. Det var inte bara en fysisk utmaning utan även en mental resa, där varje hinder representerade en möjlighet att övervinna sina egna gränser och visa prov på verklig uthållighet.

Vi vill också rikta ett stort tack till våra fantastiska volontärer, som gav av sin tid och energi för att göra detta evenemang möjligt.

Berzerks OCR är inte bara ett lopp; det är en resa, en utmaning och en gemenskap av likasinnade krigare som vägrar att ge upp. Vi ser fram emot att fortsätta skapa minnesvärda ögonblick och inspirera fler att ta steget utanför sin komfortzon och upptäcka sin inre styrka.

DELTAGARE?

Har du tagit dig an utmaningen av Berzerk OCR VI i Helsingborg?
Se din tid här!

Tack så sjukt mycket för detta lopp!!

Alla era lopp är otroliga, men jag måste säga att detta var ett av era bästa lopp någonsin.

Bra arrangemang och bra hinder, fint att springa vid vattnet/skogen. Grymma volontärer som hejade på och tack till er Berzerk.

– Johanna Lundqvist

Stort tack för idag!

Som vanligt ett bra arrangemang men detta anser jag är ert bästa lopp någonsin!

Härligt med start och mål på samma plats och hinderna är alltid lagom svåra för merparten att klara! Stor eloge till er som står bakom detta.

– Michael Elmbla

FOTON