Berzerk Covid 19 Edition?

God dag hjältar från vargflocken. *Extremt viktig information gällande Berzerk OCR i Helsingborg den 18e juli*

Det har säkert inte gått någon obemärkt förbi att lopp och andra evenemang har fått ställas in med kort varsel. Förra året och 2020 har vi satsat oerhörda resurser på att skapa ett fantastiskt 5 års jubileum med deltagarrekord nya tidsepoker, och framförallt nya hinder för er att erövra tillsammans. Även två stora OCR race planerades i Landskrona samt Helsingborg. Tillsammans över 600 deltagare redan anmälda.

Som det ser ut just nu så förbjuds vi att arrangera sammankomster med över 50 deltagare. Därför vill vi gärna förtälja att Teamet bakom Berzerk jobbar på en alternativ plan:

Berzerk “Covid 19 edition” Vilket kortfattat innebär att flytta Berzerk V edition till 2021 och ersätta loppet med samma antal kilometer på en varvbana som i sin tur innebär fler tillfällen att ta sig igenom riggar och hinder.

Det som det innebär är att dela upp Berzerk OCR i flertalet evenemang 18-19 juli med max 40 personer vardera, med två timmars tidsspann emellan. Det ger alla deltagare att springa en alternativ sträcka med samma hinder som Berzerk var tänkt att göras 30-35 hinder. Men upplåtningen kommer ske på privat mark, och kommer delas upp på varv vilket innebär en tuffare bana, och modern historia istället för Helsingborgs historia.

På detta sättet kan vi arrangera loppet samma datum, dock ändra grundkonceptet från Helsingborgs historia till “nutidshistoria”Vi vet att detta ändrar förutsättningarna för ALLA involverade, men vi tycker det är bättre att skapa något under de förutsättningar vi har än bara ge upp, för det finns inte i vårt lexikon. Det kommer ges möjlighet till att vilja flytta sin biljett till 2021 ELLER att antaga en speciell utmaning och springa ett av våra Covid 19 edition den 18e juli på privat mark. För tillfället jobbar vi med Jacob Ekelund att designa fram en ny medalj (det ni ser nu är utkastet) och att Raw Cut Studio skall hinna ta fram dessa i tid. Likaså så håller vi kontakten med alla leverantörer att skapa racet.

Just nu söker vi er deltagares uppfattning, för vi vill inte gå in i hardcore mode med maximal tidspress planera ihop ett race om INGEN vill kriga. Som Aragorn en gång sa: WHAT SAY YOU ?

Det kommer bli väldigt annorlunda än vad ni är vana vid, skall vi vara helt transparenta så har vi ingen aning hur det kommer bli. Men vår intention är densamma som ALLTID; Att skapa en upplevelsebaserad hinderbana baserad på historia. vad kan inte vara bättre än att antaga utmaningen i skyddsmask, taktiska läderhandskar, syrgastält med laddat sinne, spänna kevlarhjälmen och bara köra?

Rabattkod och Landskrona nytt datum 3 oktober 2020

Godkväll kära vänner.

Vi hoppas att ni har det väl där ute trots rådande pandemi. Som Ni säkert befarat så drabbas alla hårt av rådande situation, oavsett om man är smittad eller ej.
Det är bortom ord hur tråkigt det är att flytta fram ett evenemang som planerats med över tusen arbetstimmar bakom, samt hundratusen kronor som investeras i nya hinder. Däremot så väljer vi precis som många andra arrangörer se att hälsan hos våra deltagare och alla involverade kommer i första hand.

Vi har beslutat att flytta loppet i Landskrona till den 3e oktober, 2020. Detta för att inte krocka med andra lopp under hösten som redan tidigare har flyttat på sig i kalendern, samt att förutsättningarna för vädret är typ samma.
Vi är fullt medvetna om att detta krockar med OCRWC i USA, men vi kan heller inte skåda in i framtiden om det ens går att flyga dit då.

Berzerk startades 2016 med 272 deltagare och minus 30,000 kr på ett privat kreditkort.
2019 satte vi rekord med nästan 650 deltagare i Helsingborg.
All vinst gick rakt till inköp av byggmaterial och skapande av nya hinder för att fullfölja vår vision; att skapa det ultimata upplevelsebaserade hinderloppet.

Vi är en liten flock på fyra slitvargar som brinner för OCR, och för att skapa något unikt inom sporten med den historiska upplevelsen i centrum. Ytterligare tio hjältar tar ledigt från jobb för att ideellt vara med och bygga upp över tolv ton stål i form av byggställningar och sätta ihop bansträckan för er alla.
Ingen i truppen är avlönad i evenemangen, men förra året hade de tur, då Hövdingen kunde bjuda på mat. I år har vi köpt in arbetshandskar. 

Detta är inte en text som handlar om att ni ska tycka synd om oss, utan vi vill istället eliminera den uppfattning om att det går att tjäna stora pengar på att bara sätta ihop ett race, för att sedan promenera därifrån med en miljon kronor på fickan.
Vi har fantastiska samarbetspartners, men vi har framförallt Er deltagare till hjälp att skapa Berzerk och tillsammans göra det till det fantastiska och innovativa lopp av ren glädje som det är.

I år 2020, SKA vi genomföra våra två race.
Vi kommer med stålfast beslutsamhet arbeta för att detta blir av, oavsett vad eventuella krav kan komma att bli från myndigheter. Vi kommer inte bryta mot några lagar förstås, men vi anpassar oss. Även om det kräver att alla måste ha handskar eller att handsprit ska finnas före och efter varje hinder för alla deltagare.
Det gäller att vara ihärdiga bröder och systrar i kampen mot detta elände.

Nu önskar vi be om er hjälp och support.
Bortsett från virusets illdåd så blöder hela evenemangsbranschen rejält. (Tro mig jag studerar till eventkoordinator/projektledare och det blir inte superkul att ta examen i juni med dessa förutsättningar.)

  

MEN!
Vi kan välja att se det som en svart korp i en kolgruva på natten, eller så väljer vi att kämpa och övervinna de hinder som ställts i vår väg. Teamet bakom Berzerk väljer så klart det senare alternativet, annars hade vi aldrig sysslat med OCR.

Vår förhoppning och uppmaning till er, både nya och gamla krigare i löparspåret;
är att anmäla er till våra event om ni kan.
Berzerk Crew kommer göra ALLT i sin väg för att genomföra arrangemangen Berzerk OCR i Helsingborg och Landskrona.

Nu är det inte tillfälle att fördunkla visionen om en upplevelse bortom det vanliga. Utan kom ihåg gemenskapen på banan, svetten i pannan, skratt och glada ansikten från publik, lagkamrater, kompisgäng och medtävlare.
Glöm inte smutsen under naglarna, skrapsår på knät och blåmärken på armarna.

Ej heller ska ni glömma känslan av att korsa mållinjen! Den unika medaljen som tynger runt halsen men som lättar hjärtat, de episka målbilderna och motivations citaten.
Men mest av allt… alla de timmar av hårt slit och pannben ni satsat på er träning inför våra och andra arrangörers lopp, de skall inte gå till spillo.

Livet i sig självt är också en hinderbana. Ge inte upp!
Därför ger vi nu ut en rabattkod värd 200 kr för våra race, vilket kommer att gälla fram till den 3e maj, 2020. Få 200 kr i rabatt på er anmälan, genom att skriva in; Fuckcorona på anmälningssidan worldofraces.com

För er som tycker att detta kan anses vara orättvist på ett eller annat sätt, och som har betalat fullpris tidigare så kan vi bara nämna att vi är EVIGT tacksamma för ert tidiga beslut att anmäla sig.

Vi hoppas också ni förstår vår situation.
Utan Er löpare och de intäkter som genereras så har vi heller inga lopp att erbjuda.

Med kärlek och framgång så slår vi tillbaka detta virus. Åter igen tack till alla deltagare som gör detta möjligt att arrangera Berzerk ni är mer än guld värda. Ta hand om er!

Fear is the mindkiller!

Eders tillgifna – Team Berzerk
André “Hövdingen” Mollestam
Fredrik “Legionären” Olsson
Johnny “Ulven” Svensson
Erika “Bluewolf” Ralfsson

VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE LOPPET 28E MARS I LANDSKRONA

Goder dag krigare i vargflocken. Det skarpa beslutet från riksdagen angående Coronaviruset Covid-19 att stoppa alla sammankomster med mer än 500 personer i Sverige har knappast gått någon förbi. I Danmark har de precis sänkt gränsen till 100 personer per offentlig tillställning. Det är bara en tidsfråga innan detta sker i Sverige också.

Vår vargflock av slitvargar, funktionärer, sponsorer och andra anslutna till loppet har in i det sista försökt att genomföra Landskrona den 28 mars. Men både riksdagsbeslut, masshysteri samt många utbrott av viruset har gjort att vi har fått flytta loppet i Landskrona till höst. Vi väljer att följa Folkhälsomyndigheten och regeringens beslut och tar på så sätt vårt ansvar genom att flytta fram datumet till hösten.

Just nu för vi en frekvent dialog med Landskrona kommun om nytt datum. Preliminärt datum är 19e september eller 3e oktober.

*Detta kan komma ändras, vårt mål är att inte krocka med andra lopp i vår omnejd*

Vi vill både säkra hälsan för våra löpare, publik, funktionärer och övrig personal genom detta beslut och hoppas Ni deltagare förstår varför vi flyttar loppet till höst.
Vi kommer självfallet följa utvecklingen angående Coronavirusets framfart. Just nu så gäller detta Berzerk OCR i Landskrona 28e mars, INTE Berzerk OCR 18 juli i Helsingborg. Då det är för tidigt samt omöjligt att framställa utvecklingen då.

Så åter igen är loppet i Landskrona är INTE INSTÄLLT utan flyttat till annat datum.

Era registreringar och startgrupper kommer automatiskt flyttas till det nya datumet.

Vi vet såklart att detta kommer drabba Er deltagare på något sätt, vi kan bara nämna att vi är hemskt ledsna att behöva flytta datumet. Mängder av arbete och timmar, promotion, ekonomi och ideell hjälp har nu fått flyttas fram till senare tillfälle. Vi önskar er en trevlig vår trots förutsättningarna.

Bästa hälsningar Team Berzerk

https://www.dn.se/…/regeringen-stoppar-sammankomster-med-f…/

Sista timmarna innan prishöjning

BERZERK OCR

Landskrona och Helsingborg
God kväll krigare!

Det sades redan i poetiska eddan att ingen strid är vunnen i hemmets lugna vrå, eller att ingen heder finnes i ett rostigt svärd. Arla stige upp, den som äga vill en annan egendom eller liv! Sällan liggande ulv ett lårstycke får eller sovande man seger.

Med visdom från forntiden tillger vi att imorgon blir de sista dagarna innan prishöjningen på respektive 100 kr för våra lopp i Landskrona 28 mars och Helsingborg 18 juli 2020.

Båda race kommer få nya hinder, fler riggar samt mer styrkehinder. Öva greppstyrka om ni skall ta er igenom sträckan.. oavsett sträcka, Landskrona blir vårt första lopp med olika distanser att välja på.

Det sägs att musköter och kanoner åter kommer dåna, ty striden är tvådelad med de skånska grannstäderna, och historien kommer återspeglas bland män och kvinnor med samma kämpaglöd som förfäders..

WWW.BERZERK.SE

Snart dags för en ny belägring!

BERZERK nyheter inför 2020
God afton krigare!
Vi tänkte att det var på tiden att er hövding uppdaterar Eder alla med lite korrespondens. Denna text har gått ut i allas mejl  och kommer innehålla en hel del information om följande;
  • T-shirts som är beställda inför Berzerk V edition.
  • Vår nya stad som vi belägrar 2020-03-28.
  • Berzerkerclass – Nytt koncept inför 2020.
  • Lite info om nya hinder.
  • Berzerk V + Barnlopp.
Vi börjar med de 125 själar som lyckades få med sig vår Berzerk V special edition T-shirt. Vi hade lite strul med tryckeriet angående en högupplöst logga då det var så mycket detaljer i loggan. Detta är nu löst och tröjorna skickades in till tryckeriet förra veckan. Beräknad leverans tidigast i mitten på november.
Vi har däremot lagt till ett baktryck på tröjan också. Så slutprodukten blev bra mycket bättre än original idén. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. =)

Berzerk I Edition ny stad

Inom kort påbörjar vi belägringen och likaså anmälan till vår nya stad. Den 28 mars 2020 smäller kanonerna åter igen på Skånsk mark, och då kommer vi att stå, gå och springa på förfäders mark runt vallgravar, kanoner och befästningsverk. Detta kommer att bli Sveriges första lopp under OCR säsongen. Detta kommer också att bli vårt första OCR lopp som vi arrangerar, där man kan välja på olika antal varv eller distanser, allt för alla er löpare oavsett förutsättningar. Innan november månads slut kommer tävlingen att ligga uppe för anmälan på Muddest.com

BERZERKER – class

I våra lopp framöver kommer elit- och -tävlingsklass att strykas och istället ersättas av BERZERKER-class. Denna klass är den sanna utmaningen där förutsättningar och konsekvenserna är lika hårda som rättvisa efter de regler vi satt upp. Antalet platser i klassen BERZERKER är begränsade. Först till kvarn gäller.

Alla som springer som BERZERKER tilldelas ett funktionsplagg i form av en väst, som ska bäras under hela loppet. Varje väst har ett unikt nummer som ska vara synligt under loppets genomförande.

Som BERZERKER-class löpare springer du banan i Helsingborg två varv. I vår nya stad springer du fem varv. Det ger ca 20km totalt i var lopp.

Alla hinder måste klaras. Man kan inte ta straffrunda eller övningar som en BERZERKER, då får man lämna ifrån sig västen.
Antal försök på att klara ett hinder är obegränsade. Så länge ni inte ger upp och vill försöka på nytt, får ni behålla västen. Ger ni upp, lämnar ni ifrån er västen.
Flertalet hinder kommer att ha separata lanes. En lane för deltagare som springer med andra förutsättningar, och en lane för BERZERKER-deltagare. Givetvis kommer den lane för BERZERKER’s att vara grymmare, tuffare och hårdare. Detta gäller även de utmaningar som kommer längs med banan i form av styrkeprov, gäller inte enbart ordinarie klätter/kryp-hinder.
Funktionärernas bedömning och domslut är lag. De vill lika mycket som ni, att ni klarar alla hinder, men kommer att vara rättvisa och stenhårda i att ge godkänt eller icke godkänt.
När eller om ni kommer i mål med västen i behåll, kommer ni att få behålla den samt tilldelas en speciellt utformad medalj som endast får bäras utav riktiga BERZERKERs. I handen får du i så fall också en unikt utformad patch, att fästa på västen.
Om du skulle lyckas med bedriften att genomföra 5 lopp som BERZERKER, finns det ett mycket speciellt och ärofyllt pris som väntar på dig.
Är du redan anmäld och vill uppgradera till BERZERKER så kommer det kunna att göra det 1st december när klassen släpps. Återigen, tänk på att antalet platser är begränsat. Tvekar du så tar någon annan platsen. För att ytterligare bygga på utmaningen i BERZERKER-class, så finns där även en tidsgräns för målgång. Missar du denna får du lämna ifrån dig västen. Även om du blir fråntagen västen, kommer du att bli tilldelad den ordinarie men ändock ärorika medaljen.
Så träna väl, var starka, snabba och listiga, precis som hungriga vargar.

Berzerk nya hinder

  • Ny stad betyder även nya hinder som ska symbolisera den stadens historiska epoker. Vi kommer att satsa ännu mer på riggar än förut. Berzerk har som målsättning att alla deltagare skall klara av våra riggar. Det kommer att finnas en challenge lane på de flesta riggar för de som söker en tuffare utmaning.
  • Nya atlasstenar är beställda, de ordinarie Berzerk-stenarna på 46 och 56 kg kommer att finnas kvar, men vi kommer inför nästa år ha 65 och 80 kg, som är tillägnade BERZERKER-class löparna, men givetvis får alla prova på att lyfta dessa bestar.
  • Vi jobbar även på efterträdaren av Wall of Heroes. Som går under namnet Wall of Gods. En hyllning till våra nordiska Gudar och väsen från de 9 världarna i den nordiska mytologin. Dessa väggar kommer att vara en riktig utmaning när det kommer till kategorin floating walls. Vi plockar attributen från de olika världarna/gudarna och bygger in i konceptet. Återigen står vår konstnär Erika Ralfsson för målningarna, och smedjan har öppnat för kreationer så förbered era “insta-moment” och träna ordentlig greppstyrka för dessa.

Berzerk V edition Helsingborg 18/19 juli

Berzerks jubileum med femte året i Helsingborg kommer att innehålla en ny geografisk planering, placering och nya utmaningar för alla er löpare.
Ett barnlopp för de unga och framtida OCR löparna kommer att arrangeras den 19e juli, dagen efter de ordinarie Berzerk loppet. Anmälan för detta kommer inom kort att lanseras, vilket glädjer oss inom arrangörstruppen enormt mycket, då vi nu på riktigt kan ge hela familjen en riktigt tuff och spännande OCR-helg!

Nightwolf 2.0

Kära vänner. På lördag den 19 oktober så möter ni tappra krigare mörkret, rösets gastar, gruvrår, maror och annat otyg från den nordiska och skånska historien. Nightwolf 2.0 är en remarkabel uppgradering från förra året. Vi har lyssnat på Er kritik och sträckan består numera av mer än 90% skogsväg och trail i mörker, inga kilometerlånga dragningar av plastband, fler möten med gastar och oknytt. Här kommer praktiskt info till alla er krigare som vågar anträda mörkret på lördag.

PLATS:

Tykarpsgrottan Tykarp 7169, 281 92 Hässleholm.

TID:

Vi börjar lämna ut nummerlappar kl 17.00. Startar ni senare behöver ni inte vara på plats så tidigt.

Ni bör vara på plats senast 30 minuter innan er starttid. Er starttid finner ni genom att logga in på muddest.com där ni köpte biljetten. Upp till höger under Er profil finner ni också de lopp ni signat upp för och Er starttid för Nightwolf.

FACILITETER, WC, DUSCH

Där finns värmestuga, mat toaletter + dusch på plats 5kr (mynt) där kommer finnas ett varmt serveringstält med merchandise, goda hamburgare, kaffe, läsk, toaletter och parkering. Prislista finner ni längre ned.

KARTA ÖVER BANAN? LÄNGD?

Det finns ingen karta, sträckan är ca 10 km. Hela banan kommer vara fylld med reflexer. För mörkret är evigt under sträckan och få ljuspunkter bortsett från din pannlampa kommer synas.

VATTENSTATION?

Kommer finnas en st efter 5 km som ej är bemannad, utan ni får själv serva er, om ni vågar. Annars har ni själv ansvar för vilken dryck ni tar med er längst banan.

FUNKTIONÄRER + FÖRSTA HJÄLPEN?

Funktionärer kommer finnas längst sträckan och osedda kommer de skåda din nummerlapp och registrera om ni springer tillsammans till nästa funktionär, sker detta så är båda nummer diskade från medaljlistan. Röda korset kommer finnas i start/mål samt vid 5 km vattenstationen om någon skadar sig eller vill bryta.

REGLER?

Du springer själv, ditt namn kommer lottas ut i din startgrupp. Självklart är det tillåtet att springa om en annan löpare längst med banan och hjälpa andra deltagare om någon trillat eller fått kramp/ liknande. Loppet genomförs själv för bästa effekt med egen pannlampa. De element du skådar i skogen är din egen upplevelse och är helt annorlunda gentemot alla andras löpare. Spring gärna utan hörlurar för bästa effekt.

ATT TÄNKA PÅ! INFO ANG PANNLAMPAN

Ta med egen pannlampa, ingen ficklampa eller mobiltelefon som lampa, utan en pannlampa. Nightwolf och de skånska skogarna bjuder på kraftigt mörker under vinterhalvåret och du behöver ha båda händerna fria om du skulle trilla på någon rot eller sten. Kläder efter väder, det kan vara blött, kallt, eländigt samt regna i motvind. Vi kommer ej ha extra pannlampor, ingen pannlampa = ingen start

Vi tvingar ingen av våra deltagare att behöva köpa en ny pannlampa, men vi rekommenderar inte lampor som är så pass starka att de gör natt till dagsljus. De kan förstöra både din och andras upplevelse.

 

Nightwolf 2.0

Inte anmäld än ? Gå in på följande länk 

Signa upp för mörker och ett händelserikt lopp.

Nyheter från Berzerk’s varglya

Nyheter från varglyan!
Sakta men säkert börjar mörkret och planeringen falla på plats inför Nightwolf 2.0. Det kommer bli spännande för både Er och oss vad som lurar i skogarna.
 
Nu har mailet ang specialtröjan för Berzerk V edition skickats iväg (denna gången verkar det kommit fram.) Vi har fått många frågor nu angående deltagare som inte haft en chans att införskaffa “Special V edition” T-shirten. Så därav så har vi lagt upp denna episka tröja på vår Muddest.com shop.
 
*Denna tröjan kommer enbart ligga uppe till 30 september 2019* Sen kommer den inte tryckas med. Den som tar chansen, att få en unik vargpäls har chans nu. (Utskick på denna tröjan är i oktober – november.
2020 tar vi steget in att minska engångsartiklar och avskaffar plastmuggarna på våra race. Så vi trycker istället upp en hållbar 25cl hopfällbar mugg som ni kan använda överallt. Vill ni hellre springa med ölstop, mjödkrus. vattenflaska, eller en camelback så kommer det också vara tillåtet självklart.
 
Likaså har våra patcher anlänt. Krigare som synts och skådats och på olika sätt promotat vargkulten kommer belönas med en Berzerk patch.
 
Vi önskar Eder alla en fin höst och vinter fullproppad med nyheter från vargens käftar.

Berzerk V edition 2020

12 % slutsålt på 7 dagar inför 2020. Detta slår utan tvekan alla våra rekord så här långt  En fantastisk vargflock som byggde och krigade inför loppet tackar eder alla.

Vi får en del frågor om vad som är ändrat för år V (2020). Mestadels står i informationen här uppe. Men vi kan göra lite förtydliganden…

Det som står här nedan är vad vi VILL utföra. Det är inget vi lovar eller ristar i sten än så länge.

När vargstormen har lagt sig kommer vi från och med imorgon börja springa den nya sträckan och rekognosera terrängen inför år V. Den ämnar bli mellan 8.5 -10 km lång beroende på utformningen. Vi vill gärna sätta ihop start och mål på samma ställe.

BERZERKER CLASS

–> En ny utmaning “Berzerker class” kommer vi att applicera efter sondering av sträckan.. (Dessa biljetter är inte uppe för försäljning än.) Kommer starta innan Berzerk regular 18 juli 2020.

Målet är att alla som älskar pressa sig till det yttersta skall få chans att göra detta. Sträckan kommer antagligen vara 2 varv mellan 16-21km. Dessutom MÅSTE man klara “challenge lane” hinder. Funktionärerna kommer vara mycket hårdare för denna klass än regular som mest innebär att uppleva loppet som skoj och utmanande så kommer “Berzerker class” kännas som en pina och en utmaning få personer ens vill anta. Vi kommer leta efter en sponsor med prispengar för detta, samt andra härliga attribut som gör historien tuffare än någonsin.

Är man redan anmäld till regular så går det att byta över när klassen läggs upp.

TVÅ DAGARS EVENT

–> Vi siktar på två dagars event med ett renodlat barnlopp på söndagen. Det är ämnat för barn mellan 7-12 år. Självklart som detta år är det tillåtet att springa med sina barn i “regular” Berzerk. Vi har även planer för en teamsprint 2vs2 på söndagen. Men åter igen, inget bekräftat än. Allt beror på populariteten av Berzerk V samt hur många anmälda vi har efter en viss tid.

Därför är vi över öronen glada att så många anmält sig tidigt i år. Det ger oss en grund att stå på inför 5 års jubileum.

BILJETTPRIS SAMT KÅSA + T-SHIRT

–> Sista förtydligandet är biljettpriset och “kåsa”. För en biljett till regular kostar det just nu 495kr. Förutom i Startgrupp 1, 3 och 5 de kostar 595kr. Dessa inkluderar dock vår specialtröja i funktionsmtrl inför 2020 samt en hopfällbar gummikåsa. **Nuvarande pris höjs 100 kr 1 augusti 2019.**

ÖVRIGT

Vi kommer INTE ha plastmuggar 2020. Vattenstationerna kommer “sleva” upp vatten i era personliga kåsor/muggar.

Varför vi gör så?
Rent arrangörsmässigt samt miljötänk är det en mardröm att köpa in ca 1800 engångsplastmuggar som slängs direkt efter loppet, då är det bättre att varje löpare har med sig sin personliga kåsa/mugg som man lätt kan ha i fickan.

Sign up görs via Muddest.com samma länk finns nu uppdaterad på vår hemsida berzerk.se/anmalan

Berzerk IV – SOLD OUT

God morgon kamrater

Vi får just nu enormt mycket mail, samtal och förfrågningar via sociala medier om biljetter till Berzerk IV imorgon. Det är slutsålt. Vi tackar ödmjukast för ert stöd till vargkulten och dess best till bana vi skapat i år.

– Vår standard har alltid varit ett visst antal startplatser, vi vill vara ett exklusivt annorlunda race. De mest beslutsamma skaffar en biljett tidigt, tränar, krigar, och blir privilegierade för hårt arbete.

– Alla våra medaljer är handgjorda, som så mycket annat i Berzerk, där ligger enormt mycket slit bakom att arrangera ett lopp, likaså medaljerna. Så därför kan vi inte bara trycka upp nya.

– I år kommer vi kontrollera att alla har chip innan starterna, och i mål. Inget chip i målgång – ingen medalj – såvida man inte har tappat det och kan bevisa sitt startnummer i Muddest.

Så finns det INGEN chans att springa loppet för sista sekunden löpare?
– Jo efter sista starten gått 12.10 kommer vi kunna se vilka personer som inte dykt upp / fått förhinder och inte hämtat sina startkit. Ni kommer få starta sist i vår eftertrupp. Info och eventuella startkit detta löses på plats och inte förrän sista startgruppen har gått av stapeln.

Vi ses på Henry Dunkers plats – (som inte är samma som Dunkers kulturhus – förtydligande för Er som inte bor i Helsingborg=)

Varmt välkomna till Berzerk IV upplaga, önskar hela Team Berzerk

STARTINFO 2019
 
God dag alla krigare. Vi har växt ifrån vår gamla startplats. Med 600+ löpare så har vi flyttat starten till Henry Dunkers plats ca 200 m ifrån Dunkers kulturhus. Se kartan här under
 
STARTOMRÅDETS ÖPPETTIDER FÖR INCHECK OCH TIDTAGNINGSCHIP UTHÄMTNING
Fredag 19e juli mellan 17.00-19.00 Henry dunkers plats
Lördagen den 20 juli öppnar vi startområdet från kl 9.30 – 12.30 Henry dunkers plats
 
Vi har INGEN bagdrop på startområdet utan det finns skåp och WC i källaren på Dunkers kulturhus.
 
Ni får lättast ut ert startchip genom att säga ert startnummer och namn. Visa ID så funktionärerna i incheck kan verifiera att det är du. alternativt telefon /papper som visar att ni köpt en biljett. Detta startkit ligger där chip/kardborre. Fäst detta runt fotleden (ej handleden, då får ni inget resultat) Bortappat chip debiteras med 250 kr. Så lämna gärna dessa i målområdet.
 
STARTNUMMER/ STARTGRUPP?
Logga in på ert Muddest.com konto så ser ni både startnummer och startgrupp under profil.
 
BAGDROP / TOALETTER / TRAFIK
Skåp för förvaring finns nere i källaren på Dunkers kulturhus, Finns även toaletter där. WC finns även närma Drottninggatan längst upp till höger på bilden. Alternativt lämna era grejor i bilen i parkeringsgaraget. De gör fortfarande omfattande vägarbeten i staden, där är mycket trafik och förseningar, så var ute i god tid.
 
MERCHANDISE:
Vi har fixat 150 högkvalité tröjor med olika färg. Går lättast att köpa med swish på plats, ELLER (gärna inte) kontanter. Det är INTE säkert vi har kortläsare på plats TYVÄRR. Kom gärna i tid fixa det innan er start.
 
Celsius&Fast: Kommer finnas på plats med nya smaker och annat trevligt
Likaså Meihem workout kommer ha försäljning. Eventuellt några ungdomar med UF företag kommer för måla lite krigsmålning.
 
UPPVÄRMNING av episk rang! Race day 20/7
Kl 10.30 -10.40 kommer Mr Meihem, utsmyckad med runor och genomsyrad av gudars kraft hålla i uppvärmningen för Berzerk. Detta kommer bli allt annat än en vanlig uppvärmning och vi släpper lös vår egen Fenrisulv över bifrost med vrål så höga att Oden själv hör era skri i gudarnas boning.
 
STARTTIDER
På grund av rekord antalet anmälda har vi flyttat fram loppet 5 minuter för att förbättra startgrupp 2
 
Elit startar 10.55.
Startgrupp 1: 11:00
Startgrupp 2 blir uppdelad i två grupper en som heter Startgrupp 2 och en som heter startgrupp 2 team.
 
Startgrupp 2 startar 11:05
Startgrupp 2 team 11:10
 
Detta för behålla 30-40 pers per startgrupp och minska trängsel och köer. Annars är det samma som innan.
 
**För att se ERT startnummer och ER starttid logga in på Muddest.com Har ni tappat bort lösenord skriv in det i bortappat lösen funktionen, mejla inte oss då vi inte kan hjälpa er med detta.
 
ÖVRIGA FRÅGOR
Ber vi er titta på vår uppdaterade hemsidan FAQ
 
”RADIOTYSTNAD”
Vi kommer börja bygga Helsingborgs historia den 15e juli, och kommer på så sätt att träda in i ”radiotystnad” detta innebär vi kommer inte svara på frågor, mejl och dyl. Alla info skall finnas ute innan dess, via hemsidan och sociala medier, bland annat vanliga frågor som finns på hemsidans FAQ
Vi kommer INTE flytta/ändra deltagare till andra startgrupper efter den 15e juli Era startplatser/grupper finner ni på muddest.com Det är ERT ansvar att hålla koll när ni anmälde er, likaså att ta med ID och anmälningspapper till vår incheckning.
 
 
Tack för ert förtroende och av himlen av vårt hjärta att låta oss skapa ett hinderlopp i historiska Helsingborg.
Hövdingen: André Mollestam
Ulven: Johnny Svensson
Legionären: Fredrik Olsson
Alfahonan: Sarah Andersson
Vår Art director och konstnären: Erika Ralfsson
 
+ Team Ankaret/ Terminator Crew / Thomas Jansson – GDL Alla sponsorer. Med många fler involverade föräldrar, släkt vänner, vänners vänner, föreningar, sambos, företag och alla ni deltagare som ständigt promotar och hjälper oss nå vårt mål som Sveriges säregnaste och mest unika lopp.