PROMEMORIA BERZERK OCR I Edition Landskrona

PROMEMORIA

BERZERK OCR I Edition Landskrona

2022-04-30 Landskrona Citadell

Var hälsade krigare!

Här följer information om lördagens förväntningar, förberedelser och genomförande! Tävlingsklasser som Alpha sprint samt Berzerkerclass kan läsa längst ned gällande regler och bestämmelser.

Ankomst och incheckning.

GPS – Landskrona citadell 

Med bil 

Landskrona har många parkeringsplatser och ännu mer parkeringsregler, med datum och dylikt på smågator. Oftast är det ok att stå gratis under helg. Men vi har ändå gjort en översiktskarta till er för större parkeringsytor. 

Kollektivtrafik från Landskrona station

Ta stadsbuss 1 och gå av vid Teatern, därifrån är det ca 800-900 m till Citadellet

Ta stadsbuss 3 och gå av vid Rådhustorget, därifrån är det ca 700m till Citadellet

Ta stadsbuss 5 och gå av vid Sofia Albertina Kyrka, därifrån är det ca 1100m till Citadellet

Incheck

I incheckningen uppger ni ert namn och därefter skriver ni ert startnummer med tilldelad tuschpenna på en synlig plats på din kropp. Vi har ej nummerlappar på våra OCR race.

Följ anvisad väg till incheckningen, där ni får ett tidtagningschip som ni spänner fast på vänster fotled alternativt i skosnöret på vänster fot. Vid förlorat chip så tar vår tidtagning operatör 600kr för detta, så spänn det ordentligt. 

Tävlingsklasser Alpha sprint/ Berzerkerclass kommer bli tilldelade armband samt pannband för att underlätta för våra funktionärer har dessa förtur på hinder (1a försöket) därefter får de stå i kö om sådan finnes för att försöka igen.Så vanliga deltagare var goda och släpp förbi dessa kämpar.

Vart ser jag min startgrupp /Starttid?

Som inloggad via www.worldofraces.com som är en inloggningsportal, se under profil längst upp till höger i webbläsaren, där ser ni startgrupp och starttid.

Start och tidsschema.

Området för incheck öppnar klockan 09.00 valborg den 30 april. Gemensam uppvärmning börjar 10.20 och första start går klockan 10.40. Sist i detta dokument hittar ni en detaljerad startlista med tidpunkter.

Tidtagning

Detta sköts av C-time med chip. Varje startgrupp startar med 5 minuters mellanrum och ni passerar en eller två startmattor som kommer ge er en mellantid och sluttid för de varven ni genomför. Resultat Länk läggs upp efter loppet.

Sträckan

Ett varv är ca 4,4 km långt och erbjuder varierande terräng och tuffa utmaningar för hela kroppen.

Det finns inga vattenhinder som innebär att man måste vara simkunnig, dock kommer det att finnas platser och hinder som innebär att ni kan bli blöta upp till knäskålarna.

Lera och gyttja är inkluderat i detta.

Funktionärer finns vid i stort sett varje hinder, och deras anvisningar ska efterföljas.

De finns där för er skull och vill inget annat än att ni ska få en fantastisk dag och upplevelse!

Medalj

Självklart finns vår unika handgjorda trämedalj för alla deltagare. Vill man bryta så får man säga till en funktionär och ni får såklart en medalj ändå.

Berzerkermedalj 

För att få en Berzerkermedalj så måste man vara anmäld till tävlingsklassen Berzerkerclass som är ca 21km (5varv) Man förtjänar den genom att klara alla hinder och vara en riktigt Berzerker helt enkelt.

WC/ombyte/Dusch

Se översiktskarta Det kommer att finnas två bajamajor i anslutning till start/mål, samt inne på citadellområdet och parkeringsområdet. Det finns inget tält dedikerat för just ombyte. Bada ej i vallgraven, samt publik får EJ vistas på vallarna där deltagare springer område mellan hinder 1-3 samt område med hinder 18-19 vi har fått hyra citadellets område från statens fastighetsverk, och verkligen fått böna och be för vissa sträckor på kartan. Samt fått tuffa restriktioner för vad som gäller för att vi skall få arrangera lopp på just citadellet. Detta område är också byggnadsminne som är den tuffaste benämningen för vad som får och inte får göras. Vi vill kunna fortsätta arrangera på Citadellet utan få dålig publicitet från de inneboende, hyresgäster och statens fastighetsverk så var vänliga och följa dessa väldigt enkla uppmaningar, så ökar våra chanser att återkomma 2023.

Keydrop/ombytesmöjligheter

Vi kommer ha ett mindre tält med funktionen keydrop, där ni kan lämna in era nycklar/telefoner, som ni på förhand märkt upp med ert startnummer, detta finner ni ca 1 vecka före eventets start på www.worldofraces.com

Vi ansvarar dock ej för värdesaker eller personlig egendom. Vi har ej tält för ombyte 

Mat och dryck samt Berzerk merchandise 

Det kommer att finnas en foodtruck på området med försäljning av dryck, burgare samt vegetariska alternativ. Samt kommer vi ha med våran supersnygga merch. Följande medel fungerar Kort/ Swish /Kontant

Vatten / Vätskestation

Medtag gärna egen redan fylld vattenflaska. Det kommer att finnas 1 vattenstation på varvet, vid start/mål/varvning. Det kommer att ha engångsmuggar tillgängliga.

Uppvärmning & samling 10.20

Inför starten kommer vi att samla ihop er för en Berzerk uppvärmning med vår egen ”stridshaka” (krigardans) i sann Berzerk-anda.

Uppvärmningen leds av ingen annan än krigaren Kristian Klintbo från Meihem Workout som hållit i våra tuffa uppvärmningar sedan starten av Berzerk OCR.

Dagschema 

09.00                                        Incheckning och öppnande av området

10.20                                         Legendarisk Gemensam uppvärmning

10.40                                             Start Berzerk Alpha class (2 varv)

10.50                                              Start Berzerker class (5 varv)

11.00 – 11.25                                  Start Berzerk regular 1 (1 varv)

11.30 – 11.55                                  Start Berzerk regular 2 (2 varv)

12.00 – 12.15                                 Start Berzerk regular 3 (3 varv)

Generellt

 • Vid eventuell köbildning på ett hinder på banan eller vid incheckningen, vänligen håll ett gott avstånd och invänta din tur.
 • Hämta ert tidtagningschip senast en timme innan er start. Startar ni senare behöver ni ej hämta ut er tidtagningschip kl 9.00
 • Om andra deltagare är snabbare än dig, låt de springa om och ha en god ton till varandra
 • Klappa inte hundar som brinner.
 • Om du upplever dig sjuk, ber vi dig vänligast att stanna hemma och inte deltaga på detta träningsevenemang. Krya på dig bästa möjliga!
 • Bada ej i vallgraven,
 • Publik får EJ vistas på vallarna där deltagare springer område mellan hinder 1-3 samt område med hinder 18-19 

Efter målgång

Köp gärna dig själv något fint i vår merchandise-shop på plats, det har du förtjänat! Heja på andra deltagare som kämpar. Ta målbild med Citadellet i bakgrunden

 Angående biljett byte och försäljning av biljett

Eftersom vi äntligen får köra OCR igen så kommer inga biljetter köpas tillbaka oavsett anledning. Se också till om ni skall köpa en biljett i andra hand att kolla startlistan om säljare ej är med i den så är det garanterat en bedragare.  Ni kan dock sälja/ge bort dem dem till annan deltagare som inloggade via www.worldofraces.com

 

Berzerkerclass / Alpha sprint

BERZERK OCR I Edition 

2022-04-30

Landskrona Citadell

Inledning Berzerkerclass / Alpha sprint 

Vi på Berzerk OCR ansåg att de som normalt sett springer elit i andra lopp hade alla fördelar man kan få; Starta först, i en mindre grupp med allt helt och rent på banan. Vi tyckte att skall man få kalla sig “elit” bör det vara med alla förutsättningar emot sig, samt något att urskilja sig från mängden med minst dubbel sträcka och tuffare förutsättningar med få chanser till misstag.

 Således skapade vi Berzerkerclass som på alla våra OCR kommer vara dubbel sträcka samt tuffa bedömanden och vissa hinder som måste tas på speciellt sätt, ex challenge lane på vissa hinder.

Dock ville inte alla springa dubbel sträcka således skapades också Alpha sprint som kan ses som en tävlings sprint längst med sträckan, med minimum 8km per OCR race. Berzerkerclass är den sträckan som vi anser vara mest berättigad att få kalla sig elit  då den kräver både mental och fysisk uthållighet men även taktik då man inte kan gå ut för hårt.

Challenge lane kommer att finnas på vissa riggar och är en svårare del att ta sig förbi hindret på, än den normala. Dessa challenge lanes måste man ta på varje rigg/varv oavsett Alpha sprint/ Berzerkerclass. men gäller inte vanliga deltagare som har det som valfritt.

ALPHA SPRINT 

 • Ni kommer i incheckningen att bli tilldelas ett pannband samt ett armband i färgen SVART. Detta för att identifiera er hos funktionärer och andra deltagare, så att ni får förtur i eventuella köer på hinder och riggar.
 • Ni har på er pannbandet synligt så är det lättare för funktionärer att se er. Då kommer ni också tilldelas först i kön på hinder. Ni har obegränsat antal försök på er för varje hinder.Skulle ni misslyckas med ett hinder och vill köra om då får ni ställa er i eventuell kö, väljer att ge upp får ni lämna ifrån er armbandet samt pannbandet till funktionären vid hindret
 • Har ni armbandet kvar vid målgång får ni behålla detta samt blir tilldelade medalj. Pannbandet lämnas dock in för tvätt inför kommande lopp.
 • Att ta sig igenom en rigg så inkluderar det att man enbart får ta tag i handtag, hinder delar och ej i själva ställningen. Samt att ta sig hela vägen förbi med kroppen vid slutet av hindret.Om en funktionär inte godkänner ert genomförande av ett hinder så är det dennes ord som är lag. Bedömningen kommer att vara stenhård!

BERZERKERCLASS (ELITE)

 • För de bärsärkar som slipat pannbenet mot brynstål och tänker krossa hela 5 varv / 20 km+ så gäller följande;
 • Ni kommer i incheckningen att bli tilldelade armband i färgen RÖTT. Detta för att identifiera er hos funktionärer och andra deltagare, så att ni får förtur i eventuella köer på hinder och riggar.
 •  Ni har på er pannbandet synligt så är det lättare för funktionärer att se er. Då kommer ni också tilldelas först i kön på hinder. Ni har obegränsat antal försök på er för varje hinder.Skulle ni misslyckas med ett hinder och vill köra om då får ni ställa er i eventuell kö, väljer att ge upp får ni lämna ifrån er armbandet samt pannbandet till funktionären vid hindret
 •  Har ni armbandet kvar vid målgång får ni behålla detta samt blir tilldelade medalj. Pannbandet lämnas dock in för tvätt inför kommande lopp. 
 • Att ta sig igenom en rigg så inkluderar det att man enbart får ta tag i handtag, hinder delar och ej i själva ställningen. Samt att ta sig hela vägen förbi med kroppen vid slutet av hindret.Om en funktionär inte godkänner ert genomförande av ett hinder så är det dennes ord som är lag. Bedömningen kommer att vara stenhård!

*UPPDATERAD STRÄCKA LANDSKRONA ca 4.4km.

1 varv = 4.4km Vi har följande klasser med starttider

 • Berzerk Alpha sprint 2 varv 8.8km tävlingsklass 1 st start 10.40  *Tävlingsklass*
 • Berzerker class, 5 varv 20km+ Tävlingsklass 1 st start 10.50  *Tävlingsklass*
 • Berzerk regular, 1 varv 4.4km start var 5e minut 11.00 -11.25 
 • Berzerk regular, 2 varv 8.8km start var 5e minut start 11.30 – 11.55 
 • Berzerk regular, 3 varv 13.2km start var 5e minut 12.00 ->12.15 

Väl mött krigare !

Berzerk OCR Landskrona INFO angående 2022-04-30 samt ny hemsida

Hej kära deltagare !

Snart är det äntligen dags för premiären på Landskrona citadell. Hela världen skall nu äntligen få komma ut ur sin Covid-koma och börja röra på sig igen. Vi har verkligen haft fullt upp med ringrostiga myndigheter som glömt skicka ut tillstånd och många ting har hopat sig inför loppet nära inpå genomförande. Men saker och ting börjar också äntligen komma på plats, så vi har legat efter med informationen till Er, för de ber vi om ursäkt.

Men frukta ej !

Under kommande helg kommer ni få ut ett Tävlings PM som inkluderar all info om WC, parkeringsmöjligheter, merchandise på området, key/walletdrop (ej bagdrop) men för mindre saker som bilnycklar/telefoner skall vi försöka lösa.

Ni kommer också se att vi har fått utöka sträckan med ca 400meter till det bättre och ta bort vissa hinder som eventuellt skulle kunna göra skada på vallarna då citadellet är byggnadsminne. Den nya kartan kommer i mejlet (inga nya eller gamla hinder innehåller el, eller kommer inkludera simkunskaper. )

 

Under allt detta jobbar vi på en helt ny hemsida för klarare information inför våra kommande evenemang, ny mailserver som kan inkludera bilder i mejl. Tyvärr stannade allting upp under pandemins år då vi inte haft intäkter eller enbart små evenemang. Därför har ni inte heller sett särskilt mycket utveckling eller info på denna hemsidan. Den nya kommer bli fantastisk bra och visa Er ett Berzerk 2.0 där nya race och hur upplevelsebaserade och banbrytande lopp kommer genomföras. Det kommer bli otroligt kul att få delge denna informationen när allting är färdigt så vänta er ett 2023 som ni sent skall glömma.

Starttider och startnummer.

Alla era starttider, startnummer finner ni som inloggad på www.worldofraces.com oavsett om ni köpte biljett inför 2019 eller 2022 Så ligger de kvar.

Tävlingsklass Alpha sprint samt Berzerkerclass

I kommande PM kommer också de regler som skall följas då man valt följande tävlingsklasser Alpha sprint samt Berzerkerclass. Där kommer vara en del uppdaterade regler för att göra upplevelsen mer jämn och rättvis.

Bedrägeri och biljettförsäljning i andrahand

Vi har sett flertalet fejkade facebook konton försöker sälja biljetter som inte finns. Påstådda deltagare som inte ens finns i startlistan. Var väldigt varsam av att skicka swish/pengar till människor som inte ens finns på startlistan. Klicka här för att se startlistan

Vi på Berzerk köper inte tillbaka biljetter på grund av allehanda anledningar för man inte kan deltaga. Det finns en /ge bort/sälj biljett och byte av startgrupp aktiverat och är giltig till 2022-04-25 därefter skickas alla startplatser in till tidtagningsoperatören och eventuella ändringar görs efter loppet.

I nästa mejl så kommer all info Ni behöver veta inför hinderbana i valborgsmässoaftons anda i historiska Landskrona.

Väl mött 2022-04-30 i Landskrona krigare !

Berzerk OCR 2022

Var hälsade krigare från närhet och fjärran!

2021 fick vi äntligen damma av oss skorna och köra race igen. Det blev en hel del omtyckta träningstillfällen som går via namn Battlegrounds och ett stort OCR som flyttades från centrala Helsingborg till Össjö fälttävlans bana, en yta som blivit väldigt populär sedan vi anlagt 3 race där. Så vi beslutade helt enkelt att behålla Össjö fälttävlansbana i vår OCR bank och den återkommer i både ny/gammal skepnad i september 2022.

Vidare jobbar vi på att ha vår premiär i Landskrona 2022-04-30 på självaste konung Carl XVI födelsedag. Det kommer vara ett tuff lopp med varvsträcka på 4km. Där deltagaren väljer utmaning på 1,2,3 eller 5 varv vilket i km är 4,8,12 och 20km varav 20km är tävlingsklass som vi döpt i blod till Berzerkerclass. Det är för de riktigt uthålliga slitvargar som verkligen vill pinas. Klassen i sig är öppen för alla, man måste klara alla riggar, och hinder för att behålla armbandet. Som på många andra lopp ges eliten en fördel att starta först. Så är det inte här, berzerker class må starta bland de första. Men under hela tiden så släpps nya deltagare på och gör livet surare för Berzerkerclass som hamrar varv efter varv på en allt lerigare bana.

Men så var det högst troligen för vikingarnas elitsoldater bärsärkarna också, evig ära utlovas såklart om man tar hem segern i denna episka sammandrabbning.

Vi återkommer till Helsingborg 2022-07-23 

Ja Ni läste rätt, efter två år av pandemi och annat elände, med flyttade race och event så återkommer vi till Helsingborg med vår ”VI” Edition, alltså sjätte upplagan i Helsingborg. Mer info om detta när vi släpper biljetterna (någon gång i november).

Össjö fälttävlan 2022-09-10

Efter massor med positiv kritik så beslutade vi att fortästta på össjö fälttävlansbana. Där kommer både finnas Berzerkerclass, samt vanliga loppet på dryga 8-9km. Detta är vårt lerigaste och kanske rent generellt tuffaste race då terrängen är oländig, med den fruktade Bloodswamps. Vi har också funderingar på en Team relay /staffett på 6h.

Nightwolf 5.0 2022-10-15

Nattvargen har växt sig starkare än någonsin, med både dag och natt trail med över 150 krigare som vågade antaga utmaningen att springa själv ute i den mörka skogen med väsen och naturen mot sig. I år var vi högst troligen det första loppet i Sverige som inkluderade en zipline under 20km skogslöpning. Under 2022 kommer vi försöka göra loppet större än någonsin, och arbetar starkt på att få med oss alla våra OCR löpare att genomföra Nightwolf.

Samt mycket mer är att komma. Vi välkomnar eder alla nya som veteraner på ett riktigt berzerkar år 2022. Väl mött !

 

Berzerk V-Edition äntligen får vi köra hinderbana igen !

PROMEMORIA

BERZERK OCR V-Edition  2021-07-24

Var hälsade krigare!
Här följer information om lördagens förväntningar, förberedelser och genomförande!

Ankomst och incheckning.

GPS – Össjö Boarpsvägen 80 

Parkera på anvisad plats. Parkeringsavgiften är 20 kr som går till den ryttarförening som tillhandahåller marken. Swish eller kontanter funkar. Ni har från parkeringen ca 50 meter till startområdet. Det är mycket viktigt att ni EJ ställer er på vägen, detta då traktorer och lastbilar ej kan passera annars.

Följ anvisad väg till incheckningen, där ni får ett tidtagningschip som ni spänner fast på vänster fotled alternativt i skosnöret på vänster fot.

I incheckningen uppger ni ert namn och därefter skriver ni ert startnummer med tilldelad tuschpenna på en synlig plats på din kropp.

 

Kollektivtrafik från Klippan/Ängelholm

Ta buss 510 och gå av vid Össjö skola därifrån är det ca 200-300 m till slagfältet

Vart ser jag min startgrupp /Starttid?

Som inloggad via www.worldofraces.com som är en inloggningsportal, se under profil längst upp till höger i webläsaren, där ser ni startgrupp och starttid.

Start och tidschema.

Området för incheck öppnar klockan 09.00. Gemensam uppvärmning börjar 10.30 och första start går sedan klockan 10.50.
Sist i detta dokument hittar ni en detaljerad startlista med tidpunkter.

Tidtagning

Detta sköts av C-time med chip. Varje startgrupp startar med 5 minuters mellanrum och ni passerar en eller två startmattor som kommer ge er en mellantid och sluttid för de två varven ni genomför.

Sträckan

För att slå Berzerk V-Edition krävs två varv på en snitslad sträcka. Ett varv är ca 4,5 km långt och erbjuder varierande terräng och tuffa utmaningar för hela kroppen.
Det finns inga vattenhinder som innebär att man måste vara simkunnig, dock kommer det att finnas platser och hinder som innebär att ni kan bli blöta upp till knäskålarna.
Lera och gyttja är inkluderat i detta.

Funktionärer finns vid i stort sett varje hinder, och deras anvisningar ska efterföljas.
De finns där för er skull och vill inget annat än att ni ska få en fantastisk dag och upplevelse!

Medalj

Självklart finns vår unika handgjorda trämedalj för alla deltagare, denna förtjänas genom att genomföra 2 varv. Vill man bryta efter ett så får man säga till en funktionär och ni får såklart en medalj ändå.

Toalett

Det kommer att finnas en bajamaja i anslutning till parkeringen, samt två styck inne på tävlingsområdet.

Bagdrop/ombytesmöjligheter

Vi kommer ha ett större tält med funktionen bagdrop och ombyte, där ni kan lämna in era väskor, som ni på förhand märkt upp med ert startnummer, detta finner ni ca 1 vecka före eventets start på www.worldofraces.com
Vi ansvarar dock ej för värdesaker eller personlig egendom.

Mat och dryck

Det kommer att finnas en foodtruck på området med försäljning av dryck, burgare samt vegetariska alternativ. 

Vatten / Vätskestation

Medtag egen redan fylld vattenflaska.
Det kommer att finnas 2 vattenstationer på varvet, en vid start/mål/varvning, samt en halvvägs ut på varvet. Den senare kommer att ha engångsmuggar tillgängliga.
Den i startområdet är till för att fylla på sina egna vattenflaskor.
Vi rekommenderar starkt att du som deltagare har med egen vattenflaska, detta då vi fortfarande har en del restriktioner att följa.

Uppvärmning & samling 10.30
Inför starten kommer vi att samla ihop er för en Berzerk uppvärmning med vår egen ”stridshaka” (krigardans) i sann Berzerk-anda.

Uppvärmningen leds av ingen annan än krigaren Kristian Klintbo från Meihem Workout som hållt i våra tuffa uppvärmningar sedan starten av Berzerk OCR.

Dagschema

09.00                                   Incheckning och öppnande av området

10.30                                   Legendarisk Gemensam uppvärmning

10.50                                   Start Berzerker class (4 varv)

11.00                                  Start Berzerk startgrupp 1 (2 varv)

11.05                                   Start Berzerk startgrupp 2 (2 varv)

11.10                                   Start Berzerk startgrupp 3 (2 varv)

11.15                                   Start Berzerk startgrupp 4 (2 varv)

11.20                                   Start Berzerk startgrupp 5 (2 varv)

11.23                                   Start Berzerk startgrupp OCT Halmstad (2 varv)

11:25                                   Start Berzerk startgrupp Meihem workout (2 varv)

11.30                                   Start Berzerk startgrupp 7 (2 varv)

11.33                                   Start Berzerk startgrupp OCR Gripen (2 varv)

11.35                                   Start Berzerk startgrupp 8 (2 varv)

11.40                                   Start Berzerk startgrupp 9 (2 varv)

11.45                                   Start Berzerk startgrupp Funsquad (2 varv)

11.50                                   Start Berzerk startgrupp 11 (2 varv)

 

Generellt

 • Vid eventuell köbildning på ett hinder på banan eller vid incheckningen, vänligen håll ett gott avstånd och invänta din tur.
 • Berzerk tillhandahåller handsprit och desinfektionsmedel till de som önskar detta.
 • Klappa inte hundar som brinner.
 • Om du upplever dig ha symptom, ber vi dig vänligast att stanna hemma och inte deltaga på detta träningsevenemang. Krya på dig bästa möjliga!
 • Slicka inte på hissknappar.
 • Om du måste hosta eller nysa, gör så i ditt eget armveck. Inte i någon annans.

Efter målgång

 • Köp gärna dig själv något fint i vår merchandise-shop på plats, det har du förtjänat!
 • Samla ihop dig själv, dina saker och eventuella samåkare. Vinka glatt hejdå till arrangörer och funktionärer, för att sedan ta er ut till parkeringen och lämna plats för nästa startgrupp av energiska deltagare.

Angående biljettbyte och försäljning av biljett

Eftersom vi äntligen får köra OCR igen så kommer inga biljetter köpas tillbaka oavsett anledning. Ni kan dock sälja dem till annan deltagare som inloggade via www.worldofraces.com

Väl mött krigare!

Team Berzerk

Kontakt

info@berzerk.se

 

Berzerk Helsingborg byter slagfält till Össjö fälttävlansbana

BERZERK OCR HELSINGBORG BYTER PLATS FÖR BATALJ TILL ÖSSJÖ FÄLTTÄVLANSBANA.☄

Det börjar äntligen ljusna på evenemangsfronten.😍 Berzerk har under 2020 och 2021 hitintills varit en av få arrangörer som lyckats köra två stora lopp med över 100 deltagare.
Berzerk i Landskrona blev dessvärre framflyttat (igen) till 2022-04-30. MEN vi tänkte om och tänkte ge er löpare en chans att få nyttja er biljett till 2021-07-24 istället.
Vi kommer på fredag 2021-06-11 skicka ut ett formulär om man vill byta till vårt lopp i juli.
Om så önskas så försvinner er biljett till Landskrona 2022. Men om ni väljer att inte göra ett aktivt val, så kommer biljetten ligga kvar och vara tillgänglig som startplats i Landskrona 2022.
*Våra biljetter brinner aldrig inne så länge inte VI i Berzerk tar beslutet att stänga ned ett av våra evenemang. Ni kommer således aldrig behöva betala för ett lopp som inte blir av, då betalar vi självklart tillbaka pengarna. Nu 2020 och 2021 har däremot våra politiker bestämt över våra huvuden och således har loppen fått flytta framåt i kalendern.*
___
Så vad händer 2021-07-24, blir loppet av ? 
Svar: ja självklart, men vi kommer flytta loppet från Helsingborg ut till fälttävlansbanan i Össjö 3 mil norr om Helsingborg.
Varför? 
När vi ansöker om tillstånd för att arrangera OCR/Hinderbana gör vi det med minst 6-7 månader. I år hade vi mindre än två månader på oss att söka tillstånd, när de nya reglerna och restriktionerna kom ut. Vilket gör det nästintill omöjligt för alla instanser (kommun, statsförvaltning, polis och andra räddningsenheter) att säkra alla tillstånd som krut, hästar, löpning igenom naturreservat, offentliga platser med mera.
På privat mark äger inte samma regler om tillstånd rum, den privata markägaren beslutar om vi får hyra marken eller inte. Såklart under restriktioner som lyder under pandemilagen.
Så därför behåller vi datumet och kommer skapa ett fullständigt OCR race med över 500 deltagare utspridda på hela dagen.
Vi längtar tills denna dag i juli och ser fram emot att möta alla er löpare igen.
För se video från vårt första race på fälttävlansbanan checka in –BERZERK COVID-19 EDITION>
Allt det bästa Team Berzerk ❤

Berzerk Covid II Edition

PROMEMORIA

BERZERK TRÄNINGSEVENEMANG              2021-05-08

Var hälsade krigare!
Här följer information om lördagens förväntningar, förberedelser och genomförande!

 

Ankomst och incheckning.

GPS – Össjö Boarpsvägen 80 

Parkera på anvisad plats. Parkeringsavgiften är 20kr som går till den ryttarförening som tillhandahåller marken.Swish eller kontant funkar.

Följ anvisad väg till incheckningen.

I incheckningen uppger ni ert namn och därefter skriver ni ert startnummer med tilldelad tuschpenna på synlig plats, på kroppen.

Sträckan

Ca 3,6km lång med varierande terräng och tuffa utmaningar för hela kroppen.
Det finns inga vattenhinder som innebär att man måste vara simkunnig. Dock kommer ni att bli blöta om skor och vader vid grundare vattenpassager.
Följ funktionärernas anvisningar. De finns där för er skull.

Spärrtid

Efter 35 minuter drar vi ett spärrband vid mållinjen, man måste då gå i mål och får inte påbörja något nytt varv.

Tidtagning

Detta är något ni sköter på egen hand, men är varmt välkomna att meddela funktionärer i målgången ert resultat i form av antal varv sprungna, samt tiden för detta. Så sätter vi ihop en lista.

Medalj

De av er som springer för medalj, blir tilldelade ett mindre armband i incheckningen.
När ni kommer i mål, byter ni in armbandet till mötande funktionär som ger er en medalj i utbyte.

Toalett

Detta kommer ej att vara möjligt att tillhandahålla pga pandemilagen.
För nummer 1, finns naturen att tillgå.
För nummer 2, fixa hemma före eller efter loppet.

Vatten / Vätskestation

Medtag egen redan fylld vattenflaska.

På plats kommer det att finnas några dunkar med friskt brunnsvatten från bondeland, att fylla på sin flaska igen med, vid behov.

Uppvärmning & samling
Endast inför starten kommer vi att samla ihop er i kontrollerad uppställning.
Annars sköter man sig själv med uppvärmningen och ansvarsfullt avstånd till varandra.

 

 Dagschema

09.00 – 09.55                      Incheckning av startgrupp 1.

10.00                                   Start av startgrupp 1A. (De som springer för medalj.)

10.05                                   Start av startgrupp 1B. (De som inte springer för medalj.)

10.30 – 10.55                       Incheckning av startgrupp 2.

11.00                                   Start av startgrupp 2A. (De som springer för medalj.)

11.05                                   Start av startgrupp 2B. (De som inte springer för medalj.)

 

11.30 – 11.55                      Incheckning av startgrupp 3.

12.00                                   Start av startgrupp 3A. (De som springer för medalj.)

12.05                                   Start av startgrupp 3B. (De som inte springer för medalj.)

Generellt

 • Vid eventuell köbildning på ett hinder på banan eller vid incheckningen, vänligen håll ett gott avstånd och invänta din tur.
 • Berzerk tillhandahåller handsprit och desinfektionsmedel till de som önskar detta.
 • Klappa inte hundar som brinner.
 • Om du upplever dig ha symptom, ber vi dig vänligast att stanna hemma och inte deltaga på detta träningsevenemang. Krya på dig bästa möjliga!
 • Slicka inte på hissknappar.
 • Om du måste hosta eller nysa, gör så i ditt eget armveck.

Efter målgång

 • Om viljan finns: skänk gärna en slant via swish som tack och för att stötta oss våra evenemang.
 • Ni kan köpa grillad korv och en god läsk.
 • Köp dig något fint i vår merchandise-shop på plats.
 • Samla ihop dig själv, dina saker och eventuella samåkare. Vinka glatt hejdå till arrangörer och funktionärer, för att sedan ta er ut till parkeringen och lämna plats för nästa startgrupp av energiska deltagare.

Väl mött krigare!

Kontakt

info@berzerk.se

 

Information om höstens evenemang och rådande läge

Hallå vördade och tålmodiga krigare!
2020 kommer nog gå till historien som eventarrangörers limbo. Just nu inväntar vi polistillstånd för Landskrona 3e oktober. Ingen nyhet på så sätt. Men vi känner att vi måste förmedla lite saker för er deltagare så ni förstår oss. Samt våra motdrag. Så härmed kommer eventinformation om våra event inför hösten.
* Först vill vi nämna att inga startbiljetter kommer brinna inne utan vi kommer på bästa sätt tillgodose ert deltagande på ett eller annat sätt.

LANDSKRONA 3e OKTOBER
Vi har gjort en rigorös plan på över 20 sidor med 50 personers regeln på 125 000kvm utomhus. Det är en jäkla skymf från de som bestämmer att motionslopp och konserter drabbas hårdast av denna regeln medan köpcentrum och andra faciliteter får hålla öppet inomhus. Således gjorde vi också en snabb beräkning på kvm per deltagare/kund.

På bild 2,3 skåda Gekås i Ullared och Väla köpcentrum utanför Helsingborg utan restriktioner medan vi på en större yta än båda tillsammans ej får vara 50 personer samtidigt bild 4. Som ni ser på bilderna så spelar inte detta någon roll. För mer info ang aktuellt ämne ->

https://polisen.se/…/ytterligare-begransade-mojligheter-ti…/

Det som skiljer VARFÖR vi kunde arrangera på Össjö fälttävlansbana den 18e juli var att det var på privat mark. Då är det inte alltid man behöver en säkerhetsplan, tillstånd då det inte innefattar en offentlig tillställning på samma sätt som en publik plats gör.

Motdrag om vi får nej från myndigheter den 3 oktober.
* Loppet flyttas fram
* Loppet arrangeras på privat mark (om någon kan med kort varsel)
* En kombination av båda.

NIGHTWOLF 17e OKTOBER
Anmälan har än så länge inte öppnat på grund att vi vill vara millimetersäkra att alla marker är privata så vi slipper denna processen med tillstånd som vi nu kämpar med för Landskrona. Anmälan kommer öppna denna veckan (v.36)

LAND OF THE OLD 7e NOVEMBER
I Danmark är det tillåtet (just nu) med 500 deltagare per dag för motionslopp. Vi liksom Reborn OCR har samma krigarvilja att fortsätta arrangera event för Er löpare, ni är vårt blod och våra kämpar.

Vi: Berzerk och Reborn OCR tror båda arrangörer att bästa sätt att bekämpa en ”pandemi” Är att fortsätta arbeta för välmående, rörelseenergi och glädje.
För motsatsen skulle vara stillasittande, negativitet och försämrat immunförsvar. Att lägga oss ned och sluta kämpa är inte ett val för då har vi förlorat både kampen och ert förtroende.

Dock för att arrangera ett lopp med allt som behövs och för bibehålla vår standard, det görs inte i en handvändning. Så jag hade med hela mitt hjärta önskat jag kunde ge Er mer information vad som händer just nu. Men vi är lite fast i samma limbo som så många andra. Däremot tror vi på att vara transparenta och försöka få ut informationen till Er som betalat för en upplevelse som vi vet att vi kan arrangera på bästa sätt.

Så fort vi fått beslut så kommer vi informera Er om vad som kommer ske inför hösten. Så var uppmärksamma bröder och systrar, det är alltid mörkast före gryningen. / Hövdingen – André M från Berzerk_OCR

Resultat Berzerk covid 19 Edition

BERZERK COVID 19 Edition Resultat
2020.07.18
Varv 1 Varv 2 Varv 3 Varv 4
Nr. Namn hh mm ss hh mm ss hh mm ss hh mm ss
28 Nils Jonsson 14 50 29 04 44 13 59 50
12 Daniel Holmer 16 17 34 36 52 33 1 09 42
29 Remco Groenveld 17 21 35 42 53 46 1 11 09
96 Anders Skau 18 40 35 50 54 03 1 11 58
42 Joakim Attermalm 17 54 37 53 56 20 1 12 14
61 Kristian Lindkvist 15 25 34 01 53 10 1 12 47
33 Johan Lilienberg 19 20 38 47 55 55 1 14 oo
81 Daniel Evaldsson 17 31 34 56 53 37 1 15 41
82 Philippe Hägg 17 08 36 11 56 09 1 16 08
83 Jesper Wahlund 17 37 36 07 55 57 1 16 37
46 Cecilia Wemmert 20 18 38 56 56 30 1 16 55
108 Tom Johansson 17 50 38 25 58 43 1 18 17
45 Thomas Novin 20 55 38 10 58 10 1 16 06
Varv 1 Varv 2 Varv 3 Varv 4
hh mm ss hh mm ss hh mm ss hh mm ss
99 Kristian Klintbo 16 43 34 53 54 12
74 Nicklas Svensson 15 42 34 25 56 35
6 Freddy Andréasson 18 06 42 05 1 0 06
97 Joakim Ohlsson 19 05 39 52 1 01 38
9 Carolina Johansson 20 06 41 14 1 03 02
10 Margo Belof 20 06 41 14 1 03 02
92 Fredric Blomqvist 20 13 40 03 1 03 19
120 Oscar Schyberg 21 55 44 55 1 05 41
68 Jakob Sonesson 19 16 42 56 1 06 18
86 Daniel Olofsson 19 42 41 52 1 06 43
87 Armina Nilsson 22 13 46 10 1 06 43
77 Henrik Jansson 22 32 45 56 1 08 10
47 Joakim Theander 21 04 33 10 1 08 27
17 Björn Nilsson 21 57 45 09 1 09 44
91 Daniel Ridbäck 23 40 46 18 1 10 09
26 Jonas Sölving 23 06 46 21 1 11 31
88 Jesper Sohlström 24 04 47 09 1 11 50
89 Emil Sohlström 24 04 47 08 1 11 50
13 Karin Forsberg 24 03 49 28 1 15 41
14 Markus Landin 23 28 51 20 1 15 42
44 Albert 25 37 49 35 1 17 14
78 Lars Starck 22 32 48 39 1 17 33
139 Alexander Stenström 24 34 50 10 1 18 04
76 Rickard Roitto 24 49 53 28 1 21 17
4 Kai Ausfelt 24 01 54 23 1 22 06
121 Sebastian Brorsson 22 33 53 35 1 23 05
73 Johan Mjörnestrand 26 31 53 28 1 23 24
75 Jörgen Johansson 27 06 53 38 1 23 24
64 Kristoffer Cantmo 25 34 56 21 1 27 12
69 Michael Elmblad 25 38 56 22 1 27 41
111 Petter Bengtsson 24 35 1 00 09 1 33 12
110 Robin Gärdin 24 40 1 00 02 1 34 51
104 Tini Kjellin 30 48 1 00 19 1 36 11
Varv 1 Varv 2 Varv 3 Varv 4
hh mm ss hh mm ss hh mm ss hh mm ss
7 Thomas Risberg 19 47 41 12
119 Olle Schyberg 21 55 44 50
67 Linda Rode 21 58 47 40
90 Magnus Ohlsson 24 18 48 04
18 Christoffer Schunnesson 23 14 49 20
106 Robin Sjölundh 17 50 49 50
19 Jonas Göransson 22 10 50 15
80 Annelie Bohman 24 11 52 14
135 Andreas Öhlund 26 30 53 37
85 Alexander Olsson 26 00 55 09
31 Viktoria Svensson 25 30 55 32
21 Fredrik Dorup 25 41 55 49
138 Emil Danielsson 31 52 56 42
141 Mattias Larsson 29 02 56 56
1 Johan Malmros 26 12 57 09
2 Jeanette Larsson 26 12 57 09
144 Sandra Olofsson 27 35 58 06
151 Achilles HÖVDINGEN Mollestam 27 22 58 12
148 Märta Hovbrandt 27 08 58 20
146 Erika DÖDSGUDINNAN Ralfsson 27 30 58 20
152 Josef HUNK El-G. 27 30 58 20
147 Pontus PONNE Johansson 27 30 58 32
143 Tomas HILTI Åkesson 27 30 58 43
132 Katja Parkkinen 27 19 59 27
95 Patrik Kristoffersson 31 20 1 00 28
48 Aaron Selfe 39 32 1 01 07
130 Jani Toivanen 29 53 1 01 24
98 Dimitri 31 55 1 01 45
124 Mathias Mårtensson 35 36 1 01 54
112 Alexander Ahl 27 50 1 02 03
84 Vera Burén 30 35 1 02 10
131 Camilla Lagerberg 27 49 1 02 31
16 Rikard Kelloniemi 32 40 1 02 40
8 Annika Rasmusson 28 42 1 03 00
40 Vesna Eriksson 36 04 1 03 02
137 Nicolina Johansson 31 37 1 03 17
102 Dan Kvarnström 31 00 1 04 18
142 Anders Bjerhem 30 01 1 04 41
133 Aaron Stark 29 08 1 04 59
101 Emma Kvarnström 31 00 1 05 14
93 Daniel Gustafsson 30 03 1 05 42
65 Roinne Jonsson 35 02 1 06 14
79 Anna Magnusson 30 26 1 06 21
55 Andreas Johansson 32 52 1 07 12
56 Caroline Johansson 32 52 1 07 12
149 Han i röd tröja 32 12 1 07 13
150 Han den andra i röd tröja också 32 12 1 07 13
134 Daniel Berndtsson 34 12 1 07 53
5 Robin Andersson 32 16 1 08 00
103 Alvin Kjellin 33 23 1 08 04
37 Elin Rydström 33 42 1 08 18
43 Johan V.E. Åhlén 36 09 1 09 13
114 Markus Nilsson 36 03 1 10 14
115 Malgorzata Sturmer 36 02 1 10 14
116 Magnus Nilsson 36 01 1 10 14
117 Johanna Larsson 33 51 1 10 14
118 Linn Albrektsson 33 50 1 10 14
35 Oscar Rydström 33 02 1 11 15
36 Johan Rydström 34 26 1 11 15
20 Daniel Möller 37 18 1 11 40
125 Adalheidur H Mårtensson 35 36 1 12 57
52 Ted Svedenborn 48 17 1 13 02
126 Eweline Nilsson 36 39 1 13 08
23 Ulrika Axelsson 35 51 1 13 45
24 Katarina Högberg 35 51 1 13 45
25 Linda Mellby 35 51 1 13 45
127 Hampus Svesson 36 39 1 13 48
128 Emma Svensson 36 39 1 13 48
53 Vibeke Svedenborn 48 17 1 19 06
72 Alexandra B Eriksson 46 21 1 20 45
136 Ann-Charlotte Cadier 42 21 1 21 30
70 Hannah B Eriksson 45 01 1 21 31
58 Lenny Eriksson 48 03 1 22 09
32 Ulf BATMAN Stensson 56 51 1 29 00
41 Herbert JOKERN Gutierrez 56 50 1 29 02
Varv 1 Varv 2 Varv 3 Varv 4
hh mm ss hh mm ss hh mm ss hh mm ss
109 Conny Kjellsson 21 35
129 Edvin Karlsson 26 26
30 Tobias Svensson 26 45
145 Anna Elovsson 27 44
11 Patrik Bohman 29 41
94 Mikael Olsson 30 10
34 Linda Hagström 35 53
113 Joakim Måbrink 36 03
38 Sara Kalmansdottir 40 07
39 Hampus Boo 40 07
62 Hanna Jonsson 41 17
63 Annelie Johansson 41 17
122 Vassilis N Sintridis 43 03
123 Douglas Persson 43 11
54 Theo Svedenborn 48 17
51 Julia Svedenborn 48 17
59 Mikael Bauhn 48 18
60 Clara Bauhn 48 18

Joakim Attermalm

2120

3847

5555
112oo

Berzerk Covid -19 Edition, allt ni behöver veta och lite till

BERZERK – Covid 19 Edition Tävlings PM

Hell-o!

Då närmar vi oss denna fantastiska lördag i vargen och krigarens tecken!
Riggar är resta, hinder är byggda, banan är snitslad samt flertalet andra utmaningar är förberedda.

Kvar är då att välkomna er fantastiska och härliga Berzerk-OCR löpare som ska ge vår bana liv och rörelse! Men först, behöver vi ge en liten heads up, påminnelse eller uppdatering. Kalla det vad ni vill, men vi kallar det för information. J

Hitta hit!
Längs med väg 13, med Klippan, Östra Ljungby och Källna i ryggen, ska ni svänga in till höger Össjö-Boarpsvägen.
Kommer ni norrifrån med Munka Ljungby, Ängelholm i ryggen, är det in till vänster, på Össjö-Boarpsvägen.
Följ denna väg ca 300m, så är ni strax på parkeringen. Med GPS Kör på adress Össjö-Boarpsvägen 80

  

Parkering

Parkering öppnar kl 9.00 och får endast ske på anvisad plats och inte längs med vägen eller andra platser man kanske tycker är finurligt. Vägarna måste vara framkomliga för utryckningsfordon i alla lägen.
Parkering kostar 20 kr per bil och detta sköts av föreningen som vi får hyra den fina marken av. Vi tror att swish kommer att bli det bästa sättet att betala för sig på.

Hitta till tävlingscentrum (TC) och starten

Från parkeringen finns det anvisning och skyltning som tar er snabbt och enkelt till TC, där starten även finns i direkt anslutning.

Här anmäler ni att ni är på plats, ni får ert startnummer ritat på er (kind, handrygg eller arm/axel) och kan sedan invänta uppvärmningen med allas vår Klintbo från Meihem Workout.

Tävlingscentrum & startområde

Allt ligger samlat på en och samma plats. Väl på plats så kommer ni att bli väl omhändertagna.

 Bag Drop

Detta är tyvärr ingen vi tillhandahåller, utan det är på eget bevåg som man lämnar väskor och andra tillhörigheter i TC.

Skador och sjukvård

Röda korset finns på plats, samt att flertalet funktionärer har olika nivåer av bakgrund som kan erbjuda adekvat hjälp i händelse av skada.

Covid 19.
Vi på Berzerk följer de rekommendationer som folkhälsomyndigheten har meddelat.

Vatten

Det finns vatten att tillgå i TC, både före och efter loppet. Under loppets genomförande finns vatten i anslutning till varvningen/målet. Om möjligt, medtag gärna egen vattenflaska att nyttja under loppets gång, som också kan stå på vattenstationens bord, och fyllas på vid behov av crew.

 

Toalett/ Omklädning/dusch.

Det kommer att finnas två bajamajor placerade en bit bort från TC. Ingen dusch eller annan facilitet finns på området.

Är det krav på att man måste kunna simma?
Nej. Men det finns ett par hinder som innefattar vatten, men inget som kräver simkunskaper.

Loppets start och genomförande

Efter uppvärmningen kommer ni att ropas upp och in till startfållan, så att vi kan säkerställa att alla och rätt personer finns på plats.
Därefter är det musik och nedräkning till start.
Efter startsignalen är det bara att börja kriga sig fram på banan, som då har följande upplägg och funktioner;

 

 1. Följ ALLTID crew och funktionärers anvisningar vad det gäller hur hinder ska genomföras eller vart man får eller inte får springa.
 2. Starten kommer ske ”slussvis” Med funktionärer på plats pga Covid-19 restriktioner: Det innebär att deltagarna släpps i heat med 20 sekunders försprång. Här går vi efter startnr man har fått vi incheckningen. Ni kan också logga in på world of races och se dessa startnr. Slussvis menas med nummer 1-10 släpps först därav väntar startnr 11-20 i 20 sekunder och så vidare, skyltar och info kommer finnas vid start. Denna tid dras sedan av så alla har 60 min att klara banan.

 

 3. Sträckan I stort är ängen klippt med gångar som ni kommer att få springa i och följa, väldigt enkelt. Men det kan förekomma att vissa gångar korsar varandra, och då finns det antingen funktionär eller avspärrningsband som visar hur ni ska svänga eller välja väg.
Viktigt här är också att inte gena i svängar där det enbart är klippta gångar i gräset, utan håll er på banan. Upptäcks regelbrott mot detta, kommer man att få tilläggstid.

 4.Varvning/målgång är det viktigt att vi kan se/får veta ert startnummer, så att vi kan registrera varv och tider. Vänligen ha förståelse för detta. Tack på förhand. J

 

Från det att starten går, har man 1 timme på sig att genomföra de fyra varv som loppet utgör. Denna tid kallar vi Spärrtid. När spärrtiden passerat, drar vi ett avspärrningsband över banan och man får då inte ge sig ut på fler varv, utan man springer klart det varv man är ute på och springer sedan helt enkelt i mål.

Skulle det nu vara som så att man hunnit göra 4 varv och upptäcker att spärrtiden inte infallit, är det fullt tillåtet att ge sig ut på ytterligare varv.
Vid målgång går man upp och in i TC, där det finns medalj att hämta, vatten att dricka och riktigt hårda bilder att ta framför en fotovägg, med våra motivationsskyltar så klart!

Efter loppet

När du fått din medalj, hunnit dricka och varva ner lite, kanske snackat lite med andra härliga människor, så är det dags att ta sig till parkeringen och lämna platsen.
Detta må låta lite ogästvänligt kanske, men så är inte fallet, då vi är skyldiga att följa folkhälsomyndighetens råd och bestämmelser pga Covid-19 med 50 personer på platsen samtidigt.  Det handlar om att vi behöver ha tomt på platsen innan nästa startgrupp kommer och ska bli numrerade och förbereda sig.

 

Tidsschema för dagen

09.00 – Parkering öppnar

09.30 – Första startgrupp är välkommen in för att få sina startnummer och göra sig klara.

10.00 – Start av första grupp!
11.00 – Spärrtid infaller.
11.30 – Första startgrupp ska ha lämnat området.
11.35 – Andra startgrupp är välkommen in.

12.00 – Start av andra gruppen!

13.00 – Spärrtid infaller.

13.30 – Första startgrupp ska ha lämnat området.
13.35 – Andra startgrupp är välkommen in.

14.00 – Start av andra gruppen!

15.00 – Spärrtid infaller.

15.30 – Startgrupp 3 ska ha lämnat området.
15.45 – Berzerk Covid 19 Edition avslutas med ett avgrundsvrål och yl från alla i Crew! J

Måste man hinna 4 varv för att få medalj?
Nej, det är ditt deltagande och din upplevelse som är det viktigaste här.
Springer du 1, 2, 3, 4, 5 eller fler varv så är du fortsatt fullt värdig en medalj, så klart!

Även om du slutför ditt fjärde varv efter det att spärrtiden passerat så är det givetvis ett fullt godkänt resultat.
Så länge inte avspärrningsbandet är uppsatt vid varvningen, så kan man gå ut på ett nytt varv och fortsätta springa.
Varmt välkomna!

BERZERK CREW

Berzerk V- edition framflyttat till 2021-07-24

Ave ! Krigare av varg och skog!

Efter mången dialog med Helsingborgs stad, polisen och kommunen har vi hittat en alternativ lösning till Berzerk OCR V-edition.
Kortfattat är vi måste flytta Berzerk V-edition till juli 2021.

Vi har funnit lite privat mark strax utanför Helsingborg där vårt mål är att organisera ett alternativt lopp. Fokus kommer att ligga på nutida historia och samtidigt kunna följa de restriktioner som Folkhälsomyndigheten har satt upp för alla arrangörer.

Detta lopp kommer att bära namnet: Berzerk Covid 19 edition.
Det kommer att bygga på det koncept vi planerat för Landskrona, vilket är en varvad bana med flera startgrupper under dagen, där varje grupp har 2 timmar på sig att springa sitt lopp.
Detta sker den 18 juli och varje gruppstart sker med max 40 personer i.
Där kommer att finnas olika sträckor/antal varv att välja på, så att man får ut mesta möjliga av loppet.

För Er kära deltagare kommer detta innebära tre val.

Val 1: Göra ett aktivt val INNAN 18 JUNI och mejla oss på info@berzerk.se namn och startgrupp för att flytta er biljett från V-edition i Helsingborg till Covid-19 edition och springa i år en alternativ Berzerk version. Er startplats kommer då försvinna från 2021 men en rabattkod på 200kr kommer ges till 2021 när ni fullföljt Covid-19 edition loppet giltig under eventhelgen.

Val 2: Flytta era biljetter till nästa år (24 juli preliminärt) Detta är ett inaktivt val då alla som inte gjort ett aktivt val innan 18e juni flyttas till 2021

Val 3: Detta gäller främst deltagare som INTE har en biljett eller helt enkelt vill flytta biljetten till 2021 och kan tänka sig springa Covid 19 edition också. Vårt alternativlopp kommer kosta 300 kr startkostnad oavsett startgrupp.

Det viktigaste vi vill få fram är att Covid 19 edition är en kompromiss där vi inte kan erbjuda exempel historiska föreningar att integrera på samma sätt som Berzerk i Helsingborg under gångna år.

Covid 19 edition kommer självklart inte tumma på kvalitén på hinder, trämedaljer eller upplevelse. Allt av det kommer finnas. Men vi vill vara transparenta och delge att loppet blir mer inramat, utan större publik, fysisk kontakt från vikingar eller att bli jagad av hästar. Covid 19 kommer främst fokusera på hinder, riggar och de 40 deltagare som springer åt gången.

Bör tilläggas att vi helhjärtat kommer ge Covid 19 edition lika mycket kärlek som våra andra evenemang genom åren. Vi hoppas på att få se er på startfältet. Anmälan öppnar 2020-06-10 Varma hälsningar från vargflocken och Team Berzerk