When it’s dark and when its cold the Nightwolf will possess you !

 

When it’s dark and when its cold the Nightwolf will possess you !

Nightwolf och Trailwolf är Berzerk_OCR sidoprojekt. Ett dags trail och ett upplevelsebaserat natt trail i Skånes mörkaste skogar som med skånska sägner och historia väver in skräck i dess element kring sträckan deltagaren skall springa. 

ANMÄLAN -> (Du flyttas till worldofraces som är vår anmälningsportal)

*NYTT FÖR NIGHTWOLF 2021/2022*

Där kommer finnas totalt 4 sträckor, två dagstrail och två nattrail varav den långa på både dag och natt involverar något så coolt som en zipline (linbana) mitt i loppet. Denna är givetvis frivillig att göra, men att susa iväg 400meter mitt under ett dags eller kvällstrail är ju bara för coolt att missa.

Det som skiljer sig från dagstrailen och nattrailen är att det blandas in skräckelement på kvällens race, Trailwolf under dagen är bara du och skogen och förhoppningsvis fint väder.

Skillnader mellan Trailwolf regular 8-10km och Trailwolf 19-20km 

Där kommer enbart finnas zipline (alltså linebana på den långa sträckan, ej den korta)

Skillnader mellan Nightwolf regular 8-10km och Nightmare.

Nightwolf regular är en kortare sträcka som ej inkluderar zipline (linbana) Du kan få springa tillsammans med en löpkamrat. Vi uppmanar dock alla löpare att springa ensamma för bästa effekt.  Du som deltagare springer ensam genom en sträcka på ca 9-10km genom grottor, förhäxade åkrar, med magiska skogar och blir indragen i mörkret. Ingen kan höra dig skrika längst sträckan förutom de som vaktar skogen och dess sträcka, och dessa vill du inte kalla på.

Nightmare sträckan kommer efter följt samma sträcka ledas in på en annan längre sträcka, vålnaderna kommer vara aggressivare, du kan bli helt blöt, sträckan kommer vara både tuffare och mörkare och mentalt påfrestande. Detta är INGET man anmäler sig till om man inte vill uppleva skräck. I starten kommer också deltagaren få skriva på papper ang vikt (för zipline, och ev epilepsi varning.)

Vi planerar att Nightmare sträckan skall vara just vad den låter. Det är enbart tillåtet att springa ensam, varje löpare lottas ut i starten vilken tid de får inom respektive startgrupp.

 

 

Adress, mat, WC och logistik?

Tykarpsgrottan Tykarp 7169, 281 92 Hässleholm.

Yes där kommer finnas goda hamburgare, kaffe, läsk, toaletter och parkering

Karta över banan? Längd?

Det finns ingen karta, sträckan är ca 9 km. Den långa är ca 20km Hela banan kommer dock vara fylld med reflexer. För mörkret är evigt under sträckan och få ljuspunkter bortsett från din pannlampa kommer synas.

Vattenstation?

Kommer finnas en st efter ca 5/15 km som ej är bemannad, utan ni får själv serva er, om ni vågar.

Funktionärer + första hjälpen ?

Funktionärer kommer finnas längst sträckan och osedda kommer de skåda din nummerlapp och registrera om ni springer tillsammans till nästa funktionär, sker detta så är båda nummer diskade från medaljlistan. Röda korset kommer finnas i start/mål samt vid 5 km.

Att tänka på!

Ta med egen pannlampa, ingen ficklampa eller mobiltelefon som lampa, utan en pannlampa. Nightwolf och de skånska skogarna bjuder på kraftigt mörker under vinterhalvåret och du behöver ha båda händerna fria om du skulle trilla på någon rot eller sten. Kläder efter väder, det kan vara blött, kallt, eländigt samt regna i motvind.