Nightwolf 6.66

2023-10-14

Varmt välkomna till version 6.66 av Nightwolf Efter succén med över 200 löpare i mörkret 2022 så skapar vi åter igen Sveriges kusligaste och mest upplevelseberikade lopp under både dag och natt.

Där kommer finnas totalt fyra sträckor med olika längd. Två sträckor under dagen 9-11km respektive 19-21km.

Dessa två sträckor spegelvänds under kvällen, varav den långa på både dag och natt involverar något så coolt som en zipline (linbana) mitt i loppet. Denna är givetvis frivillig att göra, men att susa iväg 400 meter mitt under ett dags eller kvällstrail är ju bara för coolt att missa.

Trailwolf Dagslopp 9-11km och 19-21km

FAQ VARGVANDRINGEN

2023-10-14

Tykarpsgrottan Tykarp 7169, 281 92 Hässleholm

Incheckning sker i sekretariatet vid Tykarpsgrottan. Vargvandringen är en upplevelse för hela familjen stora som små, men vargvandringen är inte en tävling så nummerlappar delas ej ut för detta evenemang. Däremot får alla deltagare ett diplom för ha avklarat vandringen.

Starttid 10.00 och 10.45. I varje grupp följer två erfarna vandringsledare med från Hässleholms vandrings sällskap.

Finns i start/mål området hos Tykarpsgrottan.

Vi bjuder alla anmälda på både medalj, festis, frukt och någon sötsak.

Kommer såklart finnas på plats vid start och målområdet.

4 km. Terrängen varierar och inkluderar betesmark, granskog och grusvägar. Det är ej möjligt att avbryta promenaden. Vargvandringen beräknas ta mellan 1/ 1-½ timme

Lämpligt för barn 6 år och uppåt, barn deltar i sällskap med vuxen. Ej lämpligt med barnvagn, crosscountrybarnvagn kan gå. Hundar är tyvärr ej tillåtna.

Kläder efter väder, oömma skor och utrustning gärna en vattenflaska.