TRAILWOLF

2023-10-14

Trailwolf är Berzerk’s satsning på upplevelsebaserade skogs lopp i skånes vackraste skogar under dagen. Men skymningen faller snabbt och blir till Nightwolf när mörkret anländer, då förvandlas sträckan till de mörkaste skogar med skånska sägner som väver in skräck i dess element kring sträckan deltagaren skall springa. Nightwolf är uppbyggt på människans ständiga rädsla för mörkret och vad som finns bakom varje rot och sten. Kanske är där något, kanske inte, alla deltagare kommer få sin egen upplevelse i mörkret.

Skillnader mellan Trailwolf och Nightwolf 

Trailwolf startar mitt på ljusa dagen, du springer själv eller med kompisar på en fantastisk snitslad trail och tar dig i mål innan skymning (förhoppningsvis)

Nightwolf skiljer sig från dagstrailen då vi blandar in skräckelement med väsen inspirerat från de nordiska sägnerna på både den långa och korta sträckan. Den långa sträckan är döpt till Nightmare och ämnar att vara precis den nattmara vi vill framkalla.

Skillnader mellan Trailwolf 9-11km och Trailwolf 19-21km

Där kommer enbart finnas zipline (alltså linebana på den långa sträckan, ej den korta) Den långa sträckan har också tuffare och mer tekniskt trail med våtmarker.

FAQ VARGVANDRINGEN

2023-10-14

Tykarpsgrottan Tykarp 7169, 281 92 Hässleholm

Incheckning sker i sekretariatet vid Tykarpsgrottan. Vargvandringen är en upplevelse för hela familjen stora som små, men vargvandringen är inte en tävling så nummerlappar delas ej ut för detta evenemang. Däremot får alla deltagare ett diplom för ha avklarat vandringen.

Starttid 10.00 och 10.45. I varje grupp följer två erfarna vandringsledare med från Hässleholms vandrings sällskap.

Finns i start/mål området hos Tykarpsgrottan.

Vi bjuder alla anmälda på både medalj, festis, frukt och någon sötsak.

Kommer såklart finnas på plats vid start och målområdet.

4 km. Terrängen varierar och inkluderar betesmark, granskog och grusvägar. Det är ej möjligt att avbryta promenaden. Vargvandringen beräknas ta mellan 1/ 1-½ timme

Lämpligt för barn 6 år och uppåt, barn deltar i sällskap med vuxen. Ej lämpligt med barnvagn, crosscountrybarnvagn kan gå. Hundar är tyvärr ej tillåtna.

Kläder efter väder, oömma skor och utrustning gärna en vattenflaska.