VARGVANDRINGEN

2023-10-14

Varmt välkomna till Berzerk’s Vargvandring. Vår första väsenvandring för hela familjen. Mitt på ljusa dagen vandrar modiga barn och deras föräldrar in i de trolska skogarna. Skogen är magisk, mossan mjuk, väsen ylar och gruvfruar samt skogsrår visar sig för dem som vågar sig ut på vandringen. Vissa väsen är vänliga, andra nyckfulla. De smyger fram ur mytologins och sagornas värld. Kanske får ni höra en melodi eller sång från skogen, se en lykta med fladdrande ljus och få rådet att akta er för bäckahästen.

Mitt ute i trollskogen så stöter ni ihop med troll och deras skatter. Som tur är trollen snälla och bjuder på barn och vuxna på fika.

Välkomna med hela familjen på en spännande väsenvandring i det natursköna Tykarp. Vi går på stigar, grusvägar, genom betesmarker och vackra skogar.

FAQ VARGVANDRINGEN

2023-10-14

Tykarpsgrottan Tykarp 7169, 281 92 Hässleholm

Incheckning sker i sekretariatet vid Tykarpsgrottan. Vargvandringen är en upplevelse för hela familjen stora som små, men vargvandringen är inte en tävling så nummerlappar delas ej ut för detta evenemang. Däremot får alla deltagare ett diplom för ha avklarat vandringen.

Starttid 10.00 och 10.45. I varje grupp följer två erfarna vandringsledare med från Hässleholms vandrings sällskap.

Finns i start/mål området hos Tykarpsgrottan.

Vi bjuder alla anmälda på både medalj, festis, frukt och någon sötsak.

Kommer såklart finnas på plats vid start och målområdet.

4 km. Terrängen varierar och inkluderar betesmark, granskog och grusvägar. Det är ej möjligt att avbryta promenaden. Vargvandringen beräknas ta mellan 1/ 1-½ timme

Lämpligt för barn 6 år och uppåt, barn deltar i sällskap med vuxen. Ej lämpligt med barnvagn, crosscountrybarnvagn kan gå. Hundar är tyvärr ej tillåtna.

Kläder efter väder, oömma skor och utrustning gärna en vattenflaska.